ISJ Argeș are un nou "general". Florin Gardin l-a înlocuit pe Dragoș Dinculescu

ISJ Argeș are un nou

Liberalul Florin Gardin este noul șef al ISJ Argeș

Liberalul Florin Gardin este noul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Argeș. Numirea a fost făcută miercuri de către subprefectul Gheorghe Marin, pe baza unui ordin de ministru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratul Școlar Județean Argeș are, de miercuri, un nou șef, în persoana liberalului Florin Gardin.

Fostul inspector general, Dragoș Dinculescu a fost înlocuit, miercuri, din funcție, după ce a stat trei luni în fruntea învățământului argeșean, ce-i drept cu caracter temporar.

Florin Gardin a mai fost inspector general al ISJ Argeș, în guvernarea liberală, respectiv din decembrie 2008 până în septembrie 2009.

Schimbarea din funcție s-a produs, miercuri, la Inspectoratul Școlar, în prezența subprefectului de Argeș, Gheorghe Marin.

Ordinul de ministru privind încetarea detașării lui Dragoș Dinculescu, dar și cel de învestire a lui Gardin datează de marți.

Florin Gardin ocupă temporar această funcție, până la organizarea unui concurs pentru postul de inspector general, dar nu mai târziu de sfârșitul acestui an școlar.

O dată cu venirea sa, Gardin a numit și alți inspectori generali adjuncți. Este vorba despre Constantin Biriboiu și Dumitru Tudosiu.

citeste totul despre: