Bilete de tratament pentru pensionari

Pensionarii argeşeni au la dispoziţie 371 de bilete pentru a merge la tratament în numeroasele staţiuni balneare din ţară. Biletele pot fi ridicate de la sediul Casei Judeţene de Pensii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pensionarii argeşeni au la dispoziţie 371 de bilete pentru staţiunile 1 Mai, amara, Bizuşa, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Moneasa, Nepun, Olăneşti, Pucioasa, Sîngeorz, Saturn, Sărata Monteoru, Sinaia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Ocna Şugatag, Sovata, Techirghiol, Tuşnad, Vatra Dornei şi Voineasa.

Biletele de tratament balnear cu datele de plecare de 26, 27 şi 28 iulie 2011 s-au afişat la sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş.

Biletele se vor elibera pe 18, 19 şi 20 iulie, urmând ca pe 21 iulie să se elibereze biletele nevalorificate.

Pentru 49 de bilete în staţiunile Amara, Bâla, Geoagiu, Lacu Sărat, 1 Mai, Vălenii de Munte, Moneasa, Ocna Şugatag, Pucioasa şi Sîngeorz nu au fost solicitări din partea pensionarilor.

Contribuţia individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul pensiei. Biletul de tratament se eliberează personal titulaului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii iunie 2011 (în original) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

citeste totul despre: