Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „BASARAB I"a participat la acţiunea naţională de curăţenie

         În cadrul acţiunilor de curăţenie  „Let's Do It, Romania!"  Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „BASARAB I" a participat cu 20 de elevi şi un şef de echipă.

Ştiri pe aceeaşi temă

             Acţiunea a fost coordonată de Primăria Municipiului Piteşti care a pus la dispoziţie materiale şi mijloace de transport pentru personal şi pentru gunoaiele strânse. Pentru a cuprinde cât mai multe zone din Municipiul Piteşti echipei Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „BASARAB I" i-a fost repartizată zona din Tancodrom - Turceşti, un câmp plin de mizerii aduse de semeni noştri care ne se gândesc la natură.

            Echipa a reuşit să strângă 60 de saci de deşeuri care au fost sortaţi pe mai multe categorii(reciclabile, nereciclabile şi moluz).

            Activitatea a fost condusă şi coordonată de ofiţerul de relaţii publice al  Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „BASARAB I" Maior Bunescu Cătălin.


citeste totul despre: