VIDEO + FOTO Prostituate minore ofereau masaj „cu finalizare”, într-un bordel clandestin din Oradea

VIDEO + FOTO Prostituate minore ofereau masaj „cu finalizare”, într-un bordel clandestin din Oradea

Foto arhivă

Prostituatelor minore din Erotic Party Masage, salonul de masaj care servea drept paravan pentru un veritabil bordel din Oradea, li s-au promis salarii de 1.500 de euro și contracte de muncă, program de lucru flexibil și respect. Clienții erau momiți în luxoasa vilă cu promisiunea unei discreții totale, oferindu-li-se garaje pentru parcare. Proxeneții riscă până la 18 ani de închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kallo Albert (42 ani), patronul clubului de noapte Cleopatra și al salonului de masaj Erotic Party Masage, și partenera sa în vârstă de 28 de ani sunt judecați pentru proxenetism, după ce poliţiştii bihoreni le-au percheziţionat luni domiciliile. O fată în vârstă de 18 ani, din județul Neamț, una de 22 de ani din comuna bihoreană Sălard și alte două adolescente, în vârstă de 15 și 16 ani, din județul Satu Mare, descoperite lucrând în salonul de masaj, sunt cercetate pentru prostituție. Potrivit informațiilor primite de la Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Bihor, Kallo Albert și partenera sa de afaceri au fost prezentați marți, cu propunere de arestare preventivă, la Judecătoria Oradea. Magistraţii au decis că nu au voie să părăsească localitatea pentru o perioadă de 30 de zile iar cele două fete din Satu Mare au fost duse la un centru de minori.

Dă click pe poză pentru imagini cu fetele din „salonul de masaj” orădeanFete serioase

 La secțiunea „angajări" a site-ul salonului de masaj erotic sunt prezentate criteriile de selecție ale maseuzelor. Potrivit datelor de acolo, fetele trebuiau să aibă peste 18 ani, să fie serioase, punctuale, sociabile și respectuoase. În schimb, angajatorul le oferea un program flexibil, șansa de a lucra într-o echipă tânără, contract de muncă și, cireașa de pe tort, un salariu lunar de 1.500 de euro.

Masajul la nivel de artă

Pe site-ul salonului Erotic Party Massage, activitatea maseuzelor este prezentată ca fiind legală. „Ca salon de lux ne distingem prin profesionalism, seriozitate și discreția de care încercăm să dăm dovadă. Echipa noastră de profesioniste, formată din maseuze calificate, educate, cu aspect ireproșabil, vin în întâmpinarea dumneavoastră cu cele mai rafinate servicii de masaj, cu o gamă largă ce cuprinde masajul naturist, masajul erotic, masajul tantric cu influențe din diferite stiluri ce redefinesc masajul erotic, ducându-l la nivel de artă", scrie pe site-ul salonului.

Dă click pe poză pentru a vizualiza o înregistrare video din timpul perchezițiilor


Cu finalizare

„Maseuza va fi topless și își va folosi pentru finalizare întreg corpul: sânii, coapsele, gambele, brațele, spatele", se arată pe site-ul bordelului clandestin.

Cum ajungi din manechin de succes prostituată de lux

 Dame de companie

La capitolul servicii, pe site-ul salonului scrie astfel: „Apelând la serviciile noastre aveți garanția discreției absolute, astfel că, indiferent de statutul social, veți găsi întotdeauna compania potrivită pentru a merge la teatru, la restaurant, la o întâlnire de afaceri, în prezența uneia dintre senzualele noastre maseuze".

Șantajat de Neguș

 Kallo Albert nu este străin de scandaluri. Potrivit procurorului Dorel Moțiu, în perioada 2006 - 2007 acesta a fost constrâns de către cunoscutul interlop Sandor Markovits (Neguş junior), să plătească zilnic o taxă de protecţie cuprinsă între 150 şi 400 de lei. Se pare că Neguş ar fi făcut ulterior presiuni asupra lui Kallo, pentru ca acesta să-i concesioneze localul de noapte „Cleopatra", în care investise mii de euro. Kallo a făcut însă o plângere împotriva lui Neguş, anchetatorii organizând un flagrant.citeste totul despre: