S-a deschis unicul complex balnear de 5 stele din România. Cum arată şi ce preţuri promoţionale are pentru turişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unicul complex balnear de 5 stele
Unicul complex balnear de 5 stele

Unicul complex balnear de 5 stele din România şi-a deschis porţile. Complexul Lotus Therm Spa&Luxury Resor, o investiţie de aproape 30 de milioane de euro, este considerat perla staţiunii, şi este gata să atragă turişti din toate colţurile ţării, dar şi din toată Europa.

Investiţia a fost realizată de către cei cinci acţionari, SIF Transilvania Braşov, SIF Oltenia Craiova, SC Turism Felix SA, SIF Muntenia Bucureşti şi SIF Moldova Bacău,  şi se ridică la 29,3 milioane euro.

"Secretul acestei realizări este că s-au întâlnit un grup de oameni deştepţi, investitorii, cu un grup de oameni muncitori, aşa cum suntem cei de aici”, a declarat Florian Serac, managerul SC Turism Felix.

Lotus Therm este compus din patru părţi: hotelieră, baza de tratament ultramodernă, zona de agrement care cuprinde aquaparkul Felixarium, şi parcarea cu 210 locuri.

Are o capacitate de 262 locuri de cazare, în 180 camere (79 camere single, 37 duble, 3 pentru persoane cu dizabilităţi, 39 apartamente, 8 suite şi 6 apartamente speciale - VIP, Honeymoon, Gold, Blue), plus 3 săli de conferinţe.

Apartamentele sunt impresionante, fie că este forma despre cele single, cele duble, sau apartamentul V.I.P. Luxul domneşte, aşa cum era şi de aşteptat pentru un hotel de 5 stele, până la cele mai mici detalii. Şi preţurile sunt tot de cinci stele, astfel că persoanele care doresc să închirieze apartamentul V.I.P vor trebui să scoată din buzunar 1.100 de lei pe noapte, dar se vor putea bucura de mult spaţiu, dormitoare moderne, o terasă cu jacuzzi sub cerul liber, plus o privelişte minunată. 

Cei care doresc să se relaxeze la noul hotel, trebuie să ştie că până în 27 decembrie pot beneficia de oferte speciale. Astfel, vor plăti 293 de lei/zi pentru cinci zile de odihnă, în preţ fiind inclusă cazarea, micul dejun, cina, acces la Aquapark Felixarium, la sauna umedă, la sauna uscată şi la fântâna de gheaţă, plus sala de fitness din Centrul Nelumbo Med-SPA.

Cei care optează pentru Pachet SPA de minim 5 zile vor plăti 520 lei pe zi pentru o cameră dublă, şi vor beneficia de cazare, mic dejun, cină, două proceduri SPA/zi, acces la aquapark, la sauna umedă, la cea uscată, la fântâna de gheaţă şi la sala de fintess.

Unicul complex balnear de 5 stele

Cu siguranţă aquaparkul va atrage cei mai mulţi clienţi. Felixarium are 14 bazine interioare şi exterioare, cu apă termală şi apă normală recirculată. În toate aceste bazine se vor putea distra atât clienţii hotelului cât şi publicul larg.

Aceştia vor avea la dispoziţie bazine cu bule, peşteri, cascade, tobogane,, toate într-un decor exotic cu plante exotice.

Două treimi din zona de agrement este acoperită, iar o treime este în aer liber. Partea acoperită dispune de acoperişuri rabatabile, sub formă de semicerc care se strâng, astfel că pe perioada iernii sau toamna când e mai rece se pot închide. Aceasta va funcţiona atât iarna cât şi vara, în timp ce partea neacoperită va funcţiona doar pe perioada estivală.

Unicul complex balnear de 5 stele

Cei care doresc au trei zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de saună şi cameră de gheaţă.

Centrul de tratament balnear şi SPA, Nelumbo Med-SPA, dispune de cele mai variate servicii şi terapii: hidroterapie, împachetări şi băi cu namol, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune şi o fântână cu gheaţă pentru curajoşii care vor să se răcorească. Apele termale din Băile Felix sunt şi curative şi cele mai apreciate din regiune, având proprietăţi miraculoase pentru majoritatatea afecţiunilor aparatului locomotor.

Unicul complex balnear de 5 stele

n cadrul centrului se află unicul aparat Tecar Terapia din regiunea de Nord-Vest a României cu ajutorul căruia se va efectua o terapie neinvazivă, antialgică, antiinflamatorie şi regenerativă. Această procedură înjumătăţeşte timpul de recuperare, fiind o necesitate fundamentală pentru recuperarea sportivilor profesionişti, sector în care este folosită cu foarte bune rezultate.

Versatile şi neconvenţionale, cele 3 saloane ale hotelului Lotus Therm se adaptează cu uşurinţă unor evenimente diverse. Cu o capacitate de 350 de locuri, acestea  sunt locuri numai bune de găzduit  conferinţe, traininguri, cursuri, simpozioane, seminarii, nunţi, banchete, botezuri, sau aniversări

image

“Încercăm să dezvoltăm un concept nou, de prevenţie şi conservare a stării de sănătate, astfel încât clienţii să nu vină doar când ies la pensie, ci în calitate de turişti, să îşi conserve starea de sănătate, iar după ce împlinesc 50-60 de ani să vină în continuare ca turişti, nu ca să se trateze”, a declarat Mihai Fercală, preşedintele SIF Transilvania, prezent.

Lotus Therm Spa&Luxury Resort este singurul din Uniunea Europeană acreditat de ESPAS (European Strategy Policy Analysis System)".

Aquaparkul s-a deschis din această dimineaţă, chiar şi pentru publicul larg. Tarigul este de 35 de lei, indiferent de numărul de ore petrecut în interior, şi este unul promoţional, până în vară.

image

" Sunt două intrări. Intrarea din hotel şi intrarea de afară, din parcare, cu două case, una pe stânga, una pe dreapta. Sistemul de acces va fi cu brăţări. Nu se va umbla cu bani nicunde, doar se va contoriza pe fiecare POS de la locurile respective de servire şi de consumaţie, iar la final se va plăti. Inclusiv parcarea este concepută pe două părţi: parcarea hotelului şi partea care îi va deservi pe cei care nu sunt cazaţi”, a precizat managerul SCT Felix, Florian Serac.

Vă mai recomandam:

Cum arată primul complex balnear de cinci stele din România. Perla Băilor Felix, lux pentru turiştii Europei

Ce boli tratează terapia cu ape termale de la Băile Tinca. Izvoarele din Bihor au proprietăţi asemănătoare cu cele din Franţa, de la Vichy

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite