Rețete magice de la Olivia Steer pentru toți cei care vor să aibă o viață sănătoasă

Rețete magice de la Olivia Steer pentru toți cei care vor să aibă o viață sănătoasă

Olivia Steer

Vedeta de televiziune a descoperit secretul unei vieți sănătoase prin dieta Raw. Pe blogul personal, Olivia Steer le împărtășește cititorilor rețete sănătoase, vegetariene, care nu necesită preparare termică. Vedeta demonstrează că și cele mai exigente gusturi pot fi satisfăcute, împărtășind inclusiv rețete de dulciuri pe placul celor mici.

Ştiri pe aceeaşi temă

Blogul oliviasteer.ro este un blog despre cum să mâncăm și să trăim sănătos . „Numim papa sănătoasa tot ce e nepreparat termic, viu și plin de enzime, după cum a lăsat Cel de sus"explică Olivia despre rețetele pe care mămicile și tinerele le pot găsi pe aceste blog. Mai mult decât rețete, cititorul găsește între înscrisurile culinare și o mică poveste, scrisă cu talent, care-l face să uite foame și să-și transforme poftele în poftă de sănătate.

Vedeta le împărășește cititorilor inclusiv rețete de dulciuri explicându-le totodată care sunt proprietățile benefice ale alimentelor pe care le consumă.

Una dintre cele mai simple rețete postate de Olivia Steer este cea a bulgărașilor cu susan Crăiasa Zăpezii. Vedeta subliniază că susanul e cea mai buna sursă  de calciu organic, ușor de asimilat.  

Astfel, se umple o râșniță de cafea cu semințe de susan, 1 lingură de coriandru și 1 linguriță de scorțișoară și se râșnesc până se transformă într-un praf fin. Acesta se amestecă cu 3 linguri de miere de salcâm. Apoi se fac bulgărași care se tăvălesc în nucă de cocos.
Pentru micul dejun al copiilor, Olivia recomandă Nectar de Ștevie cu Polen. Citește rețeta aici.citeste totul despre: