Lavinia Steer, condusă pe ultimul drum de sora sa Olivia Steer și Andi Moisescu

Lavinia Steer, condusă pe ultimul drum de sora sa Olivia Steer și Andi Moisescu

Înmormântarea Laviniei Steer

Lavinia Steer, artista pe care orașul în care s-a născut și a trăit nu a lăsat-o să se facă remarcată, a fost înmormântată în acestă dimineață la Cimitirul Municipal din Oradea. Lavinia a fost condusă pe ultimul drum chiar de sora ei, vedeta TV Olivia Steer și o mulțime de prieteni, cunoscuți și foști elevi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prea puțină lume a știut cine a fost cu adevărat Lavina Steer. Cei mai mulți o asociau cu sora Olivei Steer, prezentatoarea și soția lui Andi Moisescu. De fapt, Lavinia a fost unul dintre puțini artiști adevărați pe care i-a avut Oradea. Pentru cei care nu au descoperit-o personal e prea târziu. Într-o atmosferă apăsătoare și plină de durere, Lavinia și-a luat astăzi adio de la familie, prieteni, colegi și foști elevi. Îmbrăcată în negru, din cap până în picioare, Olivia, însoțită de soțul său Andi Moisescu și câțiva prieteni a pășit temătoare în capela în care se afla sicriul cu trupul surorii sale.

I-au spus adio

Ochelarii negri de soare au trădat imensa durere pe care vedeta Acasă TV a purtat-o în ochi. Până în momentul final, Olivia a stat aproape de coșciugul Laviniei, așteptând parcă, în zadar, să se trezească din clipă în clipă. Cunoscuții care au privit-o pentru ultima dată au rostit o rugăciune pentru ca sufletul Laviniei să se poată odihni în pace.

Dă click pe poză pentru a vizualiza imagini de la înmormântare


Viața, ca un film

Lavinia Steer (38 ani ) nu era la fel de cunoscută ca sora ei, însă a fost un om remarcabil, regizor și preparator universitar și doctorand la Facultatea de Muzică din Oradea. Avea  o  mare pasiune pentru căței, era crescător de câini și a fost arbitru internațional pentru concursurile de câini. „Îmi pare extraordinar de rău pentru ea. O știam de zece ani. Era crescător de câini și ca arbitru era de nota zece. Iubea câinii foarte mult, erau viața ei", a declarat Alafi Ferenc, fostul președinte al Asociației Chinologice Bihor. De câțiva ani, regizoarea se lupta cu cancerul. Apropiații spun însă că până pe ultima sută de metri, Lavinia Steer s-a ocupat de proiectele ei teatrale și a fost foarte activă, în ciuda bolii. Lavinia Steer este absolventă a trei facultăți.
citeste totul despre: