Doliu în PSD. Deputatul Adelina Coste a murit la 51 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adelina Coste a murit Foto-Facebook
Adelina Coste a murit Foto-Facebook

Diagnosticată cu o boală gravă la începutul acestui an, deputata PSD de Bihor Adelina Coste a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică. Ea a fost candidata social democraţilor la Primăria Oradea, şi a ajuns parlamentar după alegerile din decembrie 2016.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Vestea trecerii în lumea celor drepţi a scumpei noastre colege şi prietene Adelina Coste m-a îndurerat profund. Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu s-o odihnească!”, a scris pe Facebook, azi, deputatul Ioan Sorin Roman.

Adelina Coste a fost diagnosticată cu cancer în ianuarie anul acesta. În ultima perioadă a fost internată la Spitalul Municipal din Oradea, secţia Oncologie, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică a încetat din viaţă, la numai 51 de ani. 

Adelina Coste a debutat în politică în 2006, în Partidul Liberal Democrat, formaţiune înfiinţată de Teodor Stolojan prin desprinderea de PNL. După un an a intrat în PDL, unde a început să urce în ierarhia locală de partid. A afost aleasă consilier local în 2008, iar după aproximativ un an a fost numită director al Cancelariei Prefectului (Gavrilă Ghilea). Între 2011 – 2012 a fost subprefect al judeţului, din nou şef de Cancelarie şi apoi jurist al Prefecturii. În 2012 a fost aleasă din nou consilier municipal pe lista PDL, iar din noiembrie 2016, a fost deputat pe listele PSD.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite