FOTO VIDEO Pe o ploaie torenţială, sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Dalia Duca, tânăra omorâtă în stil mafiot de un interlop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dalia Duca. Înmormântare. FOTO Claudia Popa
Dalia Duca. Înmormântare. FOTO Claudia Popa

Familia, rudele, prietenii şi cunoscuţii au condus-o sâmbătă, 18 martie, pe ultimul drum pe Dalia Duca, tânăra de 24 de ani împuşcată în cap de Adrian Hladii, care este căutat în continuare de către poliţişti. Slujba de înmormântare a avut loc la Capela Haşaş, în Cimitirul Municipal din Oradea.

UPDATE 15.25 Părinţii şi bunicii tinerei sunt dărâmaţi de durere. Mama fetei striga ”Doamne, ai milă de ea acolo, dacă aici nu ai avut!”.

Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe tânăra din Oradea ucisă de un interlop

Multe mesaje, regrete şi păreri de rău au apărut şi pe paginile de socializare.  În memoria Daliei Duca, prietenii acesteia au realizat şi postat joi seară pe internet un colaj video, cu fotografii în care apare frumoasă şi zâmbitoare, în diferite ipostaze: singură, cu mama ei, alături de căţei, pe bicicletă, în maşină. 


La final este scris mesajul "Odihneşte-te în pace, înger frumos!".  Ucigaşul fetei este căutat în continuare de autorităţi. 
Adrian Hladii, în vârstă de 37 de ani, a răpit-o miercuri dimineaţă din faţa casei, sub ameninţarea armei, după ce fata ieşise la poartă însoţită de un alt bărbat.  Hladii a tras asupra lui mai multe focuri de armă, dar bărbatul a scăpat cu o rană uşoară în zona umărului.

Ulterior, fata a fost găsită împuşcată în cap, într-o maşină abandonată într-o zonă pustie din afara oraşului, pe malul Crişului. 

inamormnatare dalia duca oradea foto claudia popa
inamormnatare dalia duca oradea foto claudia popa
Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite