Ce a păţit un fost şef de Poliţie după ce a scris pe Facebook că se află în vacanţă la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecat în vacanţă cu familia, fostul şef al Poliţiei Beiuş s-a trezit cu locuinţa spartă după ce a anunţat pe Facebook că se află la mare cu nepoţii.

"Distracţie totală cu nepoţeii la mare!", a scris comisarul şef Sorin Magda, fostul şef al Poliţiei Beiuş. El a postat şi o fotografie cu el şi cu nepoţii pe malul mării.Postarea a adunat peste 800 de aprecieri, dar şi zeci de comentarii.

Luni dimineaţa, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că locuinţa poliţistului, din cartierul Petrileni, a fost spartă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi criminalişti, stabilindu-se că hoţii au intrat în casă în cursul nopţii de duminică spre luni.

"A fost depusă o plângere, şi se efectuează cercetări în vederea identificării autorului sau autorilor şi pentru recuperarea prejudiciului", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Comisarul şef Sorin Magda a condus Poliţia Ştei până în luna septembrie a anului trecut, când a fost numit atât la şefia Poliţiei Municipiului Beiuş, cât şi la comandă Secţiei Poliţiei Rurale Beiuş. Din primăvara acestui an s-a pensionat.

Citeşte şi:

Vreme de concedii. Nu scrieţi pe Facebook că plecaţi în vacanţă! Câteva sfaturi pentru o vară liniştită

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite