VIDEO O prietenie ca-n filme: o căţeluşă şi-a aşteptat stăpânul bolnav ore în şir la uşa spitalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căţeluşa Pappy FOTO captura iasitvlife
Căţeluşa Pappy FOTO captura iasitvlife

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sf. Spiridon“ din Iaşi au asistat la o situaţie mai puţin obişnuită. Animalul de companie al unuia dintre pacienţii aduşi de urgenţă la spital şi-a aşteptat câteva ore stăpânul în faţa uşii.

Cei care au ajuns miercuri la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sf. Spiridon“ din Iaşi au fost martorii unei lecţii de iubire necondiţionată din partea unui patruped, potrivit iasitvlife.ro.

Unul dintre pacienţii ajunşi la UPU a venit însoţit de căţeluşa sa, Pappy, care a aşteptat câteva ore ca stăpânul să iasă de la consultaţie. Aceasta a stat la uşa unităţii medicale, iar la gât avea ceasul stăpânului său.

Căţeluşa Pappy FOTO captura iasitvlife

Întâmplarea de miercuri i-a uimit pe medici, dar şi pe pacienţi. „Am mai văzut aşa ceva doar la televizor“, a spus o femeie venită la UPU „Sf. Spiridon“, potrivit imaginilor publicate de postul TV din Iaşi.

„Am văzut şi eu acea căţeluşă. Am întrebat ce-i cu ea şi mi s-a spus că a venit cu un pacient, care era la consultaţie“, a afirmat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD, purtător de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon”.

Citeşte şi:

Industria care produce anual în Iaşi câte o „fabrică fără fum“. Care sunt punctele forte şi pericolele din acest domeniu

Aeroportul din România care a ajuns de la 73.000 de pasageri anual la 76.000 de clienţi într-o singură lună. Este a doua cea mai importantă creştere din Europa

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite