Viceprimarul Mihai Chirica a divorţat! Fosta soţie nu s-a ales cu nimic

Viceprimarul Mihai Chirica a divorţat! Fosta soţie nu s-a ales cu nimic

Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei

Mihai şi Ana Maria Chirica au decis să divorţeze de comun acord. Copiii au rămas în grija mamei, iar viceprimarul s-a ales cu toate bunurile şi datoriile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Chirica, unul dintre cei doi viceprimari ai Iaşiului, şi soţia lui, Ana Maria au apelat un mediator înainte de a ajunge la instanţă. Cei doi au decis să divorţeze de comun acord şi au stabilit ca fetiţele să rămână în grija mamei. Tot la mediator a fost tranşată şi problema bunurilor familiei Chirica.

„La termenul de astăzi (n.r. 3 septembrie) al procesului s-a luat act de acordul de mediere. S-a desfăcut căsătoria prin acordul părţilor", a precizat Daniel Mirăuţă, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iaşi.

Viceprimarul Mihai Chirica divorţează: "Nu este ceva ce mi-am dorit!"

Ana Maria Chirica va reveni la numele de Hodoreanu, iar cele două fetiţe vor rămâne în grrija ei. Viceprimarul va trebui să plătească o pensie alimentară de 2.000 de lei lunar, iar un teren de 3.500 de metri pătraţi îi va reveni lui. De asemenea, creditele de 35.000 de euro, 10.000 de lei şi 10.000 de euro vor fi preluate de Mihai Chirica.

Un apartament, o casă şi două terenuri ar fi aparţinut viceprimarului dinaintea căsătoriei.

Mihai Chirica, fost director tehnic al Primăriei Iaşi, actual viceprimar, a decis să se despartă de soţia sa, Ana Maria, la sfârşitul lunii iulie. Primul termen al procesului a fost fixat la Judecătoria Iaşi pe 3 septembrie. Mihai Chirica deţine trei terenuri, două case, are datroii la bănci şi la două persoane fizice, iar în 2011 a vândut o locuinţă cu 45.000 de euro.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

citeste totul despre: