Socrul unui cunoscut chirurg estetician din Iaşi a fost ucis la Bacău

Socrul unui cunoscut chirurg estetician din Iaşi a fost ucis la Bacău

Chirurgul estetician Theodor Motruc, ginerele lui Valeriu Damian

Theodor Motruc, fondatorul Clinicii de Chirurgie Plastică Ominiclinic din Iaşi, şi soţia lui, fiica lui Valeriu Damian, patronul benzinăriilor Helios găsit mort în locuinţa sa, trec prin momente grele. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Soţii Motruc au aflat joi dimineaţă că omul de afaceri Valeriu Damian, de 67 de ani, a fost omorât în vila din satul Luncani, judeţul Bacău. Chirurgul Theodor Motruc este acum la faţa locului, unde anchetatorii ridică probe pentru a stabili cauzele exact în care s-a produs tragedia. Valeriu Damian, patronul benzinăriilor Helios, a fost găsit cu picioarele legate şi cu urme de lovituri pe corp.

Nu avea probleme financiare şi nici datorii. Nu ţinea în casă bunuri de valoare. Mi-e teamă să nu fi făcut infarct de frică, după care să-l fi legat de picioare. Avea probleme de sănătate, suferea cu inima“, a declarat pentru „Adevărul“ Theodor Motruc, ginerele lui Valeriu Damian.

Vezi şi :

Omul de afaceri Valeriu Damian, patronul unor benzinării din Bacău, a fost găsit mort. Jaful este prima variantă luată în calcul (UPDATE)

Valeriu Damian a făcut închisoare pentru mită record în dosarul Rafo

Comisarul Șef al Gărzii Financiare, despre omul de afaceri găsit mort în propria casă : „Damian nu avea bani de dat, avea bani de luat!“

citeste totul despre: