Prinţul ţiganilor adună interlopii la nuntă în Iaşi. Naş va fi Adrian Copilu Minune FOTO

Prinţul ţiganilor adună interlopii la nuntă în Iaşi. Naş va fi Adrian Copilu Minune FOTO

Invitaţie la nunta lui Aleodor Tănase, fiul lui Cosmos

Cosmos Tănase, liderul unui temut clan mafiot din capitala Moldovei, îşi însoară unul dintre băieţi pe 15 septembrie. Pe lista celor 600 de invitaţi se numără oameni certaţi cu legea din toată ţara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clanurile interlope din toată ţara se adună peste două săptămâni la Iaşi, la chemarea lui Cosmos Tănase (39 de ani), numit şi Prinţul ţiganilor.
Fiul acestuia, Aleodor, se va căsători pe 15 septembrie cu Simeria. Petrecerea cu 600 de invitaţi va avea loc la Restaurantul „Providenţa", patronat de Mitropolia Moldovei şi Bucovinei.

„Pentru că viaţa-i mai frumoasă în doi, a venit vremea când noi, Aleodor şi Simeria, păşim în minunatul univers al familiei şi dorim din toată inima, să ne fiţi oaspeţi, să ridicaţi un pahar de vin pentru fericirea noastră la sărbătorirea căsătoriei împreună cu cei ce ne-au văzut primii paşi: Cosmos şi Rivana şi Fănică şi Paparuda", se precizează în invitaţia dată nuntaşilor.


Daţi click pe poze pentru a vedea galeria foto

Naşii cuplului vor fi manelistul Adrian Minune şi Cati, dar şi interlopul bucureştean Sandu Hingheruşi soţia lui, Iuliana. Acesta
din urmă se ocupă, potrivit unor surse judiciare, cu clonarea de carduri în străinătate. Aleodor şi Simeria Tănase se vor căsători religios la Biserica „Bărboi",una dintre cele mai cunoscute din oraş, la 15.30.

Petrecerea va începe de la 17.30, la Restaurantul „Providenţa". La nunta fiului Prinţuluiţiganilor vor cânta maneliştii Florin Salam, Dan Bursuc, ieşeanul Cristi Nucă, dar şi formaţia Fraţii de Aur. La petrecerea de la Iaşi sunt aşteptate 600 de persoane, printre care şi interlopi din capitala Moldovei, din Brăila, Constanţa, dar şi din alte judeţe ale ţării. Printre invitaţi se numără şi membri clanului Corduneanu.

Potrivit unor surse din rândul apropiaţilor interlopilor, aceştia şi-au comandat ţinutele din Franţa. Au vrut petrecere pe stadion Tot apropiaţii susţin că familia lui Cosmos Tănase s-ar fi gândit să facă nunta pe stadion, pentru a avea loc toţi invitaţii. „Nu am primit nicio solicitare în acest sens. Oricum sfătuiesc persoana care se gândeşte să facă o nuntă pe stadion să nu ne solicite acest lucru pentru că nu o vom autoriza. Cheltuielile de întreţinere a gazonului sunt mult prea mari pentru a permite o nuntă pe stadion", a precizat Mihai Chirica, directorul tehnic  din cadrul Primăriei Iaşi.

Citiţi şi:

Vipurile interlopilor la petrecerile clanului Corduneanu (VIDEO ŞI AUDIO)

VIDEO/ FOTOGALERIE Clanurile interlope care împart Bucureştiul

Iaşi: Clanul Corduneanu se regrupează pe Facebook după ce a scăpat de puşcărie (FOTO)

Interlopul Tiberiu Cristodorescu despre bătaia încasată de Puiu Mironescu : „Este posibil să fie Ţâţă" (VIDEO)

Cosmos Tănase este unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi ieşeni. De-a lungul timpului, acesta a ajuns în atenţia oamenilor legii pentru că ar fi pus bazele unor reţele de cerşetori sau de trafic de persoane. În anii '90, familia Tănase s-a mutat de la Brăila la Iaşi. Atunci clanul a fost exclus din comunitatea brăileană în urma unei hotărâri a Staborului, instanţa de judecată a ţiganilor. Cosmos a plecat apoi în Germania, unde ar fi coordonat o reţea de minori obligaţi să cerşească sau să fure pentru el.

Gruparea ar fi acţionat în Hamburg, Berlin, Munchen şi Koln, iar banii ar fi fost investiţi, potrivit presei germane, în mai multe imobile din România. Cosmos Tănase a fost ulterior expulzat din Germania. În 2002, interlopul a fost suspectat că l-a răpit pe Culai Dobrică, un ţigan care ar fi avut o datorie de 200.000 de dolari la cămătari. În 2004, Prinţul ţiganilor a fost dat în urmărire prin Interpol, dar acesta plecase deja din ţară. Potrivit anchetatorilor, el ar fi pus bazele unei reţele de trafic de persoane în Spania cu ajutorul apropiaţilor din Iaşi.

În 2005 a fost arestat, iar în ianuarie anul trecut s-a întors la Iaşi. Clanul Tănase are trei locuinţe impunătoare în zonele centrale din oraş. Una dintre vile este situată lângă sediul Poliţiei Municipale. Interlopii au ieşit în evidenţă şi în urmă cu doi ani, când au blocat mai multe străzi din Iaşi cu cortegiul funerar al lui Dacian Tănase, tatăl lui Cosmos.

citeste totul despre: