Peste 15.000 de ieşeni vor primi tichete de cadou pentru masa de Crăciun

Peste 15.000 de ieşeni vor primi tichete de cadou pentru masa de Crăciun

Ajutoarele au fost distribuite

Ieşenii care au venituri între 401 lei şi 670 de lei pot merge de luni, 12 decembrie, la centrele de cartier din Iaşi, Căminul de pensionari „Sf. Parascheva“ din Copou şi sediul Direcţiei de Asistenţă Comunitară pentru a ridica tichete de cadou în valoare de 50 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

15.800 de persoane cu venituri mici pot primi tichetele de cadou acordate de Primărie cu ocazia Sărbătorilor Iaşiului. Ieşenii care se încadrează în limitele de venit 401-670 de lei îşi pot cumpăra din tichete medicamente, îmbrăcăminte şi alimente din 400 de magazinede cartier şi supermarketuri.

Pensionarii ieşeni se împrumută de la CAR ca să aibă ce mânca

Pentru a-şi ridica tichetele, beneficiarii trebuie să se prezinte la centrele de distribuţie cu buletinul sau cartea de identitate şi cu un cupon de pensie pe luna în curs.

„Anul acesta vom acorda tichete sociale pentru ca fiecare pensionar să îşi poată cumpăra ce are nevoie, să le folosească fiecare în funcţie de nevoi. Pot fi achiziţionate de la produse farmaceutice până la alimente şi îmbrăcăminte", a spus primarul Gheorghe Nichita.

Mii de săraci din Iaşi vor primi făină, paste şi biscuiţi de la UE

citeste totul despre: