Iaşi: Clanul Corduneanu se regrupează pe Facebook după ce a scăpat de puşcărie (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Corduneanu (mijloc) şi Adrian Corduneanu (al doilea din dreapta) Sursă: Facebook
Costel Corduneanu (mijloc) şi Adrian Corduneanu (al doilea din dreapta) Sursă: Facebook

Capii grupării interlope pozează împreună în ipostaze care i-ar face invidioşi pe cei mai destoinici agenţi de PR. Pe conturile subscrise pe reţeaua de socializare lui Adrian şi Costel Corduneanu apar mai multe poze cu membrii familiei şi apropiaţi ai acestora.

Membrii clanului Corduneanu, care au fost închişi un an şi două luni pentru spălare de bani, înşelăciune, şantaj, par că s-au reunit pe Facebook. Cu numele lui Costel, Adrian şi Bogdan Corduneanu au apărut o serie de conturi pe reţeaua de socializare.

O parte din pozele care îi prezintă pe mebrii familiei în diferite ipostaze au fost ataşate când aceştia se aflau după gratii.Pe contul „Adrian Corduneanu", apar câteva fotografii cu acesta şi cu fratele lui Costel, în faţa Sălii Polivalente din Iaşi. Cei doi, dar şi amicii lor pozează în ipostaze demne de o campanie publictară pentru luptele de K1. În special Adrian Corduneanu îşi încordează muşchii şi îşi arată tatuajele.

Interlopii nu duc nici lipsă de admiratori. O serie de cunoştiinţe lasă pe contul „Adrian Corduneanu" tot felul de mesaje: „prea bun!", „brigada number one", „când ieşim la o bilă?", „se ştie, respect!", „respect băieţii", „şef". Acestea primesc de obicei răspuns semnat Adrian Corduneanu.

Cu numele de Costel Corduneanu sunt două conturi pe facebook. Fratele mai mare, care este considerat şi liderul grupării, apare în fotografii alături de Adrian şi Bogdan Corduneanu.

Adrian Corduneanu (al treilea din dreapta) Sursă: Facebook

Adrian Corduneanu (dreapta- cu tricou alb) Sursă: Facebook

Citiţi şi:

EXCLUSIV Costel Corduneanu, de la medalii la cătuşe (VIDEO)

Cordunenii pleacă în Maramureş

Vipurile interlopilor la petrecerile clanului Corduneanu (VIDEO ŞI AUDIO)

La poza cu ultimul, postată pe reţeaua de socializare pe 24 decembrie 2010, scrie „Fratele meu Bogdanel care îl iubesc şi mă respectă!!". Pe cel de-al doilea cont al lui Costel a fost pusă pe 19 aprilie o manea cântată de Florin Salam. Acesta îi dedică un cântec „de la naşu, de la Soare, de la prietenul meu, să mai cânt o piesă de suferinţă....pentru Costel, care e la suferinţă. Să-i dea Dumnezeu fericire"

Bogdan şi Costel Corduneanu Sursă: Facebook

Bogdan şi Costel (dreapta) Corduneanu Sursă: Facebook

Bogdan Corduneanu are  şi el cu un cont pe reţeaua de socializare. Pe data de 27 martie, la două săptămâni după ce a fost eliberat din Penitenciarul Gherla, au fost postate poze cu Andreea Bănică, dar şi cu diverşi manelişti: Nicolae Guţă, Carmen Şerban, Florin Salam.

Bogdan Corduneanu şi Andreea Bănică Sursă: Facebook

Clanul Corduneanu Sursă: Facebook

La începutul lunii iulie a anului trecut  magistraţii DIICOT Iaşi au trimis în judecată 27 de persoane pentru înşelăciune, spălare de bani, trafic de persoane şi şantaj. Printre cei acuzaţi de magistraţi se numără şi Constantin Bogdan (fost Corduneanu), fraţii săi Marian, Gheorghe, Adrian, Bogdan, Vasile şi sora, Petronela, dar şi apropiaţi ai clanului. 

Bogdan Corduneanu şi Florin Salam Sursă: Facebook

Bogdan Corduneanu şi Florin Salam Sursă: Facebook

O parte din membrii reţelei au fost arestaţi în ianuarie anul trecut. După un an şi două luni de închisoare, 11 persoane au fost puse în liberate pe 11 martie. Adrian Corduneanu a ieşit de după gratii pe 31 martie. Membrii clanului Corduneanu nu au putut fi contactaţi, iar avocaţii lor au refuzat să facă orice comentariu.

Adrian Corduneanu Sursă: Facebook

Adrian Corduneanu Sursă: Facebook

Citiţi şi:

Iaşi: Clanul Corduneanu a fost pus în libertate (UPDATE)

Iaşi: Costel Corduneanu către un ofiţer de Poliţie: „Eu păstrez liniştea în oraş"

Bogdan Corduneanu şi Nicolae Guţă Sursă: Facebook

Bogdan Corduneanu şi Nicolae Guţă Sursă: Facebook
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite