VIDEO Teroare într-un bar din Straja: o tânără a fost bătută până la leşin de un interlop. Clienţii n-au sărit în apărarea salvamontistei, doborâtă din pumni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără salvamontistă din Lupeni a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost snopită în bătaie de un interlop. A fost bătută până la leşin, sub privirile clienţilor unui local din Staţiunea Straja. De teama agresorului, oamenii din bar nu au schiţat niciun gest în apărarea femeii, iar interlopul a bătut apoi un alt tânăr.

Scene groaznice s-au petrecut sâmbătă dimineaţa, într-un local din Staţiunea montană Straja, judeţul Hunedoara.

O tânără angajată în cadrul Salvamont Lupeni a fost agresată de un interlop, Constantin Sorin Palesică, potrivit jurnaliştilor de la Vocea Străzii.

Bărbatul, fost condamnat şi cunoscut în lumea interlopă din Valea Jiului, a lovit-o cu pumnii în faţă şi în piept pe tânără.

Femeia a leşinat în urma loviturilor primite şi a fost scoasă pe braţe din local. Câteva minute mai târziu, un angajat al barului a primit acelaşi tratament.

Victima se află în prezent în stare de şoc, după bătaia încasată. Sorin Palesică, unul din interlopii extrem de periculoşi din Valea Jiului, va fi anchetat penal.

"Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără în vârstă de 21 de ani, din municipiul Lupeni, a fost agresată, în urma unui conflict spontan,  în incinta unui bar din staţiunea montană Straja. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Lupeni, în urma cercetărilor efectuate, au identificat prezumtivul autor al agresiunii, un bărbat în vârstă de 33 de ani, fără ocupaţie, din municipiul Lupeni, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi ameninţare. Tânăra agresată a fost transportată la Spitalul Municipal Lupeni şi, ulterior, transferată la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările în vederea clarificării tuturor circumstanţelor faptei, în cursul acestei dimineţi suspectul fiind condus la sediul Poliţiei pentru audieri şi luarea luării măsurilor legale", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

image

„Jandarmii montani din cadrul Postului Straja au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal într-un club din staţiune. Jandarmii montani s-au deplasat în localul respectiv şi au identificat un tânăr de 33 ani, domiciliat în municipiul Lupeni, care lovise mai multe persoane, printre care şi o tânără aflată în stare de inconştienţă, care a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital. Jandarmii montani l-au încătuşat pe agresor şi l-au condus la sediul Postului de jandarmi din staţiune, unde l-au sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 lei, în conformatate cu Legea 61/1991. Apoi, jandarmii montani au predat agresorul Poliţiei municipiului Lupeni”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.

Interlopul care a bătut până la leşin o tânără, altercaţie cu poliţiştii

Reprezentanţii inspectoratului au precizat că va fi cercetat şi un subofiţer de jandarmi care se afla la masă cu agresorul, dar care nu ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului. „Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara s-a autosesizat şi a dispus constituirea unei comisii pentru efectuarea verificărilor cu privire la comportamentul unui subofiţer din cadrul unităţii, aflat în club, în timpul liber, în momentul comiterii agresiunii. În acest caz, în funcţie de rezultatele verificărilor, urmează să fie dispuse măsurile legale faţă de subofiţerul care nu a avut un comportament corespunzător calitaţii de jandarm”, a informat IJJ Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Scene de groază în centrul Devei: un bărbat a fost snopit în bătaie de interlopi

Un devean a ajuns în spital, după ce a fost bătut crunt de doi tineri, în faţa unui local din Piaţa Victoriei. Victima, lovită cu pumnii în faţă, s-a prăbuşit pe caldarâm şi s-a lovit cu capul de o bordură.

Cum i-au înfiorat înjurăturile românilor pe străini de-a lungul istoriei: „Vorbele lor sunt de-o obscenitate extremă“

Numeroşi străini care au vizitat ţările române de-a lungul timpului au rămas uimiţi de limbajul colorat al poporului, în care înjurăturile şi vorbele de ocară îşi găseau un loc obişnuit. Unii domnitori pedepseau aspru pe cei care blestemau, însă în cele mai multe cazuri trivilaităţile erau privite cu îngăduinţă.

VIDEO Călăul celor două surori jefuite şi ucise în chinuri a fost arestat preventiv

Ovidiu Drîngă a fost adus marţi în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare prventivă, pentru omor şi tâlhărie calificată. Tânărul este acuzat că a comis două crime în urmă cu o săptămână.

Hunedoara devine tot mai periculoasă: tâlhari prinşi în flagrant în timp ce loveau un localnic pentru a-l jefui

Un bărbat a fost tâlhărit chiar în faţa Spitalului municipal Hunedoara. A fost atacat de mai mulţi tineri, dar agresorii au fugit la vederea unui echipaj de Poliţie.

O tânără a fost tâlhărită de un adolescent de 14 ani. A lovit-o şi i-a smuls telefonul

Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost reţinut pentru o tâlhărie comisă asupra unei tinere din municipiul Deva. Minorul a lovit-o şi a fugit cu telefonul acesteia, însă a fost prins de un alt tânăr.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite