Vânătorul care a oripilat România: s-a lăudat că a ucis-o „pe bunica lu’ Bambi”, cu un glonte în inimă: „Ăsta-i talentul!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Lucaci, un vânător în vârstă de 44 de ani, a stârnit valuri de indignare după ce s-a fotografiat alături de animalele ucise şi a postat fotografiile pe Internet, lăudându-se cu prăzile sale. „Ăsta-i talentul”, a scris bărbatul, mândru că a omorât o căprioară, cu un glonte tras în inimă.

Un vânător din Oituz a reuşit să stârnească o adevărată revoltă împotriva sa din partea iubitorilor de animale. Sorin Lucaci (44 de ani) a publicat mai multe imagini pe internet, cu animalele pe care le-a împuşcat, lăudându-se cu modul în care le-a ucis.

„Am prins-o pe bunica lu' Bambi. După vreo cinci kilometri de dibuit am săltat-o de pe culcuş la aproximativ 80 de metri. A fugit vreo 50 de metri. S-a oprit şi s-a întors în pozitie de poligon, cu faţa la mine. Tras din genunchi cu cotul pe picior. Aproximativ 130 de metri, tras in inima cu HPC. Sărit un metru în sus şi alergat încă opt paşi. Ăsta-i talentul!”, a scris Lucaci, explicând fotografiile cu o căprioară pe care a ucis-o. Imaginile cu animalul mort au şocat o mulţime de oameni, care au reacţionat dur faţă de gestul bărbatului. Sorin Lucaci i-a ameninţat la rândul lui pe cei care l-au ameninţat.

„Cam ce nivel de labilitate psihică poţi avea dacă una dintre multele zeci de mii de capre recoltate anual în România trezeşte în tine astfel de trăiri? Pe care să le exprimi aşa? Am decis să nu mă lupt cu cei care doar prin avalanşa de comentarii inepte, m-au jignit. Pentru că este evident că unii chiar nu realizează ce fac, iar alţii sunt lesne de declarat iresponsabili. Dar, cei care m-au ameninţat cu sodomizarea, bătaia, moartea sau cei care au pus în balanţă vânarea în condiţii de legalitate şi etică vânătorească a unui animal, exemplar de interes cinegetic, cu viaţa mamei, fiicei sau soţiei mele... vă asigur că vor răspunde pentru asta!”

image

Iar la scurt timp, bărbatul s-a lăudat cu o nouă ispravă: alte imagini cu animalele ucise, în bălţi de sânge. „Acesta este tata misterioşilor. Are în jur de nouă ani. Deci nu mai trăia mult, dar tot am salvat câteva tone de porumb. Luaţi aminte că, pe moment, am două avantaje capitale faţă de voi: nu am făcut nimic ilegal şi îmi permit avocaţi mai buni decât voi”, a scris Sorin Lucaci, pe pagina sa de Facebook.

image

Vă recomandăm şi:

VIDEO Cristi, bă Cristi! Filmuleţul viral şi parodiile lui, care fac furori pe Internet

Un filmuleţ care înfăţişează un bărbat în timp ce este muşcat de un câine şi străgă îndelung după ajutor, "Cristi, bă, Cristi", face de câteva zile furori pe Internet şi a dat naştere mai multor parodii. Oamenii se întrec pe paginile de socializare în a găsi explicaţii dintre cele mai hazlii pentru scenele înregistrate cu un telefon mobil.

Fata din Densuş care a uimit o mulţime de bărbaţi: s-a filmat în timp ce tăia o remorcă de lemne pentru mama ei

Adelina Priscilla a vrut să îi ofere mamei sale un cadou inedit. S-a filmat în timp ce tăia o remorcă de lemne groase şi a publicat imaginile sale pe Internet. Filmarea tinerei de 20 de ani, din Densuş, a impresionat o mulţime de oameni.

Căruţaşul care a stârnit hohote de râs în benzinărie: a parcat atelajul tras de cal în dreptul pompei şi a alimentat

Un căruţaş i-a lăsat fără cuvinte pe clienţii unei benzinării din municipiul Deva după ce şi-a parcat atelajul în dreptul unei pompe pentru a alimenta. Şoferii au rămas uimiţi de prezenţa căruţei şi a calului în staţia de carburanţi, iar unii dintre ei au coborât din maşini pentru a-l fotografia.

Mesajul trist al fetei care a câştigat „Dansez pentru tine“, după ce a părăsit România: „Sunt dezamăgită de ţara mea“

Ella Dumitru, tânăra din Hunedoara care a câştigat în urmă cu cinci ani marele premiu la "Dansez pentru tine", susţine că România a devenit doar locul familiei sale, în care îşi doreşte să îşi petreacă unele vacanţe. Fata care a uimit România are o poveste de viaţă dramatică.

FOTO Măcelul pădurii din Parcul Dendrologic Simeria. Sute de copaci sunt tăiaţi în rezervaţia naturală protejată

Sute de copaci au fost marcaţi pentru a fi tăiaţi din Parcul Dendrologic Simeria, una dintre cele mai importante rezervaţii naturale din România. Defrişările masive, începute recent, i-au revoltat pe localnici.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite