Robert Vîţă va conduce Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara

Robert Vîţă va conduce Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara

Robert Vîţîă (foto, dreapta) va conduce IJJ Hunedoara.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Hunedoara va fi preluată de Robert Vîţă, adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române şi fost comandant al  Detaşamentului de Misiuni Internaţionale al Jandarmeriei Române.

Ştiri pe aceeaşi temă

Colonelul Robert Iulian Vîţă va conduce Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara, din această săptămână, după promovarea lui Viorel Sălan în structurile de conducere ale Jandarmeriei Române.

"Vineri 11 martie 2016, de la ora 10.00 va avea loc Ceremonia de predare-primire a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara, ocazionată de numirea în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Decebal”  Hunedoara, a colonelului dr. Robert Iulian Vîţă", a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara.

Robert Vîţă a îndeplinit funcţia de adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române.

Numirea lui Robert Iulian Vîţă la conducerea IJJ Hunedoara a urmat încadrării generalului de brigadă Viorel Sălan în structurile centrale de comandă ale Jandarmeriei Române. Viorel Sălan a fost timp de peste 20 de ani comandant al jandarmilor hunedoreni, fiind unul dintre cei mai longevivi şefi de inspectorate judeţene din ţară.


Vă recomandăm şi:

Interlopii care au transformat Valea Jiului în „Valea Pumnului”: „gorilele” Palesică, Simota şi Litera, protejate chiar de oamenii legii

Recidivistul Sorin Palesică a fost arestat preventiv după ce a a năucit în bătaie o tânără salvamontistă şi mai mulţi clienţi ai unui local din Straja, sub privirile jandarmului cu care se aşezase la băut. Cazul interlopului care a terorizat Valea Jiului nu este singular. În ultimii ani, personaje dubioase care au lăsat impresia că se află sub protecţia autorităţilor au făcut legea pumnului în comunităţile din oraşele miniere.

Secretul din spatele crimelor care au îngrozit Deva în 1940: de ce cadavrele legionarilor împuşcaţi au fost expuse timp de două zile în piaţă

Un ordin secret din toamna anului 1940, primit de comandantul Legiunii de jandarmi din Hunedoara, a stat la baza unuia dintre cele mai cumplite evenimente petrecute în istoria recentă a judeţului: trei hunedoreni au fost împuşcaţi, iar cadavrele lor au fost expuse timp de două zile în piaţa din centrul Devei, pentru a fi daţi exemplu populaţiei, că astfel “vor păţi toţi trădătorii neamului”.

VIDEO Traumele Mirunei Inel, tânăra bătută până la leşin de interlopul Sorin Palesică: a fost ameninţată cu moartea şi îi este frică să mai iasă din casă

Sorin Palesică, interlopul care a nenorocit în bătaie o tânără salvamontistă din Lupeni, a fost reţinut şi va fi adus luni în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă. În acest timp, Miruna Inel, victima bătăuşului, încearcă să îşi revină din traumele şi şocul suferit. Sute de mesage de susţinere i-au fost transmise fetei pe care Sorin Palesică a ameninţat-o cu moartea.

VIDEO Ororile bătăuşului Sorin Palesică: a nenorocit o tânără şi a ameninţat poliţiştii cu moartea. Un alt bărbat a fost răpit şi schingiuit cu câinii interlopului

Sorin Palesică, interlopul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă, într-un bar din staţiunea Straja, a ameninţat cu moartea poliţiştii care au fost chemaţi la faţa locului. Palesică este recidivist, iar în 2006 a fost implicat în răpirea şi schingiuirea unui tânăr, care a fost dus în Defileul Jiului şi lăsat aproape mort, după ce câinii de luptă au fost puşi să îl muşte.

citeste totul despre: