Apa a intrat în 36 de case, furtuna afectând 151 de gospodării, dar şi 173 de hectare de teren arabil şi alte 141 de hectare de păşuni şi fâneţe. În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, un număr de 49 de posturi de transformare au fost afectate în urma furtunii de duminică.
Mai multe drumuri au avut de suferit de pe urma scurgerilor de pe versanţi. Drumul Naţional (DN) 7, în localitatea Gothatea, a fost afectat pe o lungime de aproximativ 0,02 kilometri, în timp ce, Drumul Judeţean (DJ) 707G, cel care face legătura între Gurasada şi Dănuleşti, pe o lungime de trei kilometri. Probleme sunt şi pe DJ 608B, între Lăpugiu de Jos şi Lăpugiu de Sus. Totodată, şase drumuri comunale au fost blocate în urma antrenărilor de pământ, pietriş şi crengi de copaci. Între Lăpuşnic şi Răduleşti, drumul este închis din cauza ruperii unui pod. Mai mult, alte cinci poduri, la Dupăpiatră, Grohoţele şi Lăpugiu de Sus, au fost afectate.
Furtuna a creat probleme şi în traficul feroviar. Circulaţia trenurilor între staţiile Gurasada şi Câmpuri Surduc a fost închisă de duminică seară şi până ieri dimineaţă, iar pe tronsonul Deva- Timişoara s-a circulat pe o singură linie de cale ferată, în prezent situaţia fiind remediată.