Drama prostituatei Mariana, „vânată” de un recidivist. Femeia gravidă în luna a noua şi fiica ei de 16 ani au fost violate de mai multe ori pe centura oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un caz ciudat a fost dezvălui de o anchetă penală, care a dus la condamnarea unui violator recidivist, de 31 de ani. Printre victimele sale s-au numărat două prostituate, respectiv o femeie însărcinată în luna a noua, şi fiica ei de 16 ani.

Curtea de Apel Alba Iulia va pronunţa sentinţa definitivă în dosarul în care Alin Koracsony este acuzat de violarea şi tâlhărirea mai multor tinere care practicau prostituţia în Petroşani. Recent, Judecătoria Petroşani l-a condamnat la opt ani şi patru luni de închisoare, dar tânărul de 31 de ani a contestat decizi.

În 2007, Koracsony a mai fost condamnat la 11 ani şi 7 luni de închisoare pentru violoarea unei minore şi pentru cinci tâlhării, fiind închis timp de opt ani. Anul trecut, la scurt timp după eliberarea condiţionată, recidivistul a comis mai multe violuri şi tâlhării, alegându-şi victimele dintre prostituatele din Petroşani. A fost arestat în luna mai a anului trecut.

Gravidă în luna a noua

Faptele de care a fost acuzat în ultimul său proces au fost comise în primăvara 2016, în Petroşani, iar una dintre victimele sale era însărcinată în luna a noua.

În noaptea de 14 martie, Mariana, o prostituată din Petroşani însărcinată în luna a noua, a fost adusă în stare de şoc la Spitalul de Urgenţă Petroşani. „În după-amiaza aceleiaşi zile victima s-a aflat pe şoseaua de tranzit din Petroşani în zona autogării, practicând prostituţia, ocazie cu care a încasat de la patru clienţi suma totală de 200 lei. Ulterior, după  lăsarea întunericului s-a deplasat, pe jos, în Cartierul Colonie Petroşani traversând un gang întunecos. La un moment dat, din spate a venit o persoană de sex masculin care i-a solicitat să-i dea banii. A a lovit-o cu pumnii pe corp, i-a pus mâna la gură şi a trântit-o pe jos. A controlat-o în buzunarele pantalonilor tip blue-jeans şi i-a sustras suma de 200 lei, două prezervative şi un pachet de gumă de mestecat, după care a fugit. Din cuprinsul raportului de expertiză medico-legală, rezultă faptul că persoana vătămată nu a prezentat leziuni posttraumatice, având o sarcină în 9 luni în evoluţie”, se arată în dosar.

Şi fiica i-a fost violată
Patru zile mai târziu, fiica femeii, în vârstă de 16 ani, a fost şi ea violată de acelaşi tânăr. „În timp ce se afla pe şoseaua de tranzit din municipiul Petroşani în zona staţiei de autobuz, a fost acostată de o persoană de sex masculin necunoscută care, prin violenţă, a deposedat-o de o sumă de bani, după care a dus-o sub un pod din apropiere, unde prin constrângere a întreţinut cu aceasta raport sexual normal. Persoana vătămată a precizat că a fost agresată fizic, fiind lovită cu pumnii şi picioarele de un bărbat pe care nu-l cunoaşte, după care acea persoană i-a sustras suma de 250 de lei şi a întreţinut raport sexual normal cu ea, prin constrângere, sub un pod din apropiere, fără să folosească prezervativ”, informau anchetatorii.
Câteva zile mai târziu o altă tânără a reclamat că în timp ce se afla pe şoseaua de centură a municipiului Petroşani, într-o zonă întunecoasă, a fost bătută şi deposedată de suma de 50 de lei şi de telefonul mobil, de acelaşi inculpat.

Salvate de la viol
Două luni mai târziu, mama şi fiica ei de 16 ani s-au întors pe centura Petroşaniului, pentru a practica prostituţia, iar Koracsony le-a atacat din nou. „Cele două au fost acostate de către o persoană de sex masculin, care sub ameninţarea cu acte de violenţă şi motivat de faptul că ele practică prostituţia pe bani, deci să plătească pentru asta, le-a condus în tunelul pentru ţevile de termoficare ce traversează şoseaua de tranzit, a agresat-o fizic pe minoră, lovind-o cu telefonul ei în cap, după care, sub imperiul aceleiaşi ameninţări, a deposedat-o de suma de 200 lei din buzunarul hainei, iar pe mama ei a deposedat-o de suma de 150 lei din buzunarul hainei”, informau anchetatorii. În timp se deplasau prin gang, Mariana a reuşit să apeleze un prieten, care s-a deplasat şi l-a surprins pe Koracsony şi a reuşit să îl imobilizeze, înainte de a le viola pe cele două.


Vă recomandăm şi:

Povestea Mirelei Litera, „femeia fatală” dintre Simota şi Litera, devenită martor împotriva „Comisarului Cattani”

Dosarele în care sunt cercetaţi baronul Văii Jiului Alin Simota, liderul interlopilor Cristian Litera şi fostul şef al BCCO Alba Traian Berbeceanu au un numitor comun: Mirela Simina Litera. Tânăra a fost soţia milionarului Alin Simota, apoi a devenit soţia fostului său om de încredere Cristian Litera, iar recent a depus mărturie în dosarul în care a fost arestat Traian Berbeceanu.

Mărturia elevei prostituate de dragul iubitului. Cum a ajuns o adolescentă de 14 ani cea mai căutată damă de companie

Cristina, o elevă din localitatea hunedoreană Vulcan, a fost nevoită să se prostitueze mai multe luni, de la 14 ani, de dragul iubitului său, ameninţată şi şantajată sentimental. Adolescenta se numără printre victimele minore a trei proxeneţi care îşi aşteaptă sentinţa definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia. Ea a relatat că a fost vândută unui număr impresionant de clienţi, cu care întreţinea relaţii sexuale într-o garsonieră şi în hoteluri.

Aventurile sexuale ale baronului Polco. Germanul obsedat de sex cu minore şi-a transformat castelul moştenit în Ţara Haţegului într-un loc al depravării

Castelul Kendeffy din Ţara Haţegului a fost un locul aventurilor deocheate ale unui aşa-zis baron Polco (pe numele său Pal von Daranyi), un moştenitor al familiei nobiliare Kendeffy, condamnat pentru sex cu minore. Germanul de 73 de ani a stat doi ani în închisoare, iar rechizitoriul dosarului său oferă amănunte înfiorătoare despre obiceiurile sale.

Oraşele sexului din trecutul României. Mărturiile şocante ale străinilor despre prostituate: „Înfiorat, aş fi părăsit îndată această Sodoma“

Mai multe oraşe din Transilvania, Moldova şi Ţara Românească erau descrise în culori sumbre de către călătorii străini din secolele trecute, care le considerau locuri ale depravării, unde numărul prostituatelor era impresionant, iar femeile uşoare aduceau adevărate nenorociri.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite