Accident grav pe Drumul Naţional 7. Doi motociclişti maghiari s-au ciocnit la intrare în Deva, unul a ajuns în spital

Accident grav pe Drumul Naţional 7. Doi motociclişti maghiari s-au ciocnit la intrare în Deva, unul a ajuns în spital

FOTO: ARHIVĂ.

Un motociclist maghiar a fost accidentat grav la intrarea în municipiul Deva, pe Drumul Naţional 7, după ce s-a ciocnit cu un alt motociclist, colegul său de drumeţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un accident grav s-a petrecut pe Drumul Naţional 7, la intrarea în municipiul Deva.

Accidentul a fost provocat de un cetăţean maghiar în vârstă de 57 de ani, care conducea o motocicletă, din direcţia Arad – Deva.

„În Mintia, în zona intersecţiei cu DJ 706A, acesta  nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de o altă motocicletă, care circula în faţa sa, condusă de un alt cetăţean maghiar în vârstă de 54 de ani, pe care l-a acroşat din spate. În urma impactului, bărbatul lovit a fost accidentat grav”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident rutier grav provocat de un tânăr: trei adolescente au fost rănite în impactul frontal petrecut pe un pod

O plimbare nocturnă cu maşina putea conduce la un dezastru, pentru un tânăr de 22 de ani şi pentru cele trei pasagere din maşina sa.

VIDEO Accident mortal filmat în direct. Un tânăr de 20 de ani a fost ucis în impactul maşinii sale cu un camion

Un accident rutier mortal s-a petrecut marţi, pe Drumul Naţional 66. Un tânăr de 20 de ani şi-a pierdut viaţa în coliziunea dintre maşina pe care o conducea şi un autocamion. Impactul a fost înregistrat cu o cameră video de bord.

FOTO Accident mortal pe şoseaua Călan - Hunedoara: un tânăr de 20 de ani a fost ucis în impactul frontal cu un camion

Marius Lungu, un şofer în vârstă de 20 de ani, a murit, marţi, într-un accident rutier petrecut în zona intersecţiei Drumului Naţional 66 cu şoseaua Hunedoara – Călan.

Cine este şoferul de microbuz mort în tragedia de pe autostrada Orăştie - Sibiu. Bărbatul a evitat un accident dezastruos

Constantin Coroiu (53 de ani) a murit pe autostrada Orăştie – Sibiu, în timp ce conducea un microbuz în care se aflau 20 de copii. Şoferul din Hunedoara a reuşit să evite o tragedie mult mai mare, trăgând pe dreapta autocarul. Maşina s-a răsturnat, însă niciunul dintre pasageri nu a fost rănit grav.

citeste totul despre: