Un mort şi doi răniţi, în urma unui accident rutier în judeţul Giurgiu

Un mort şi doi răniţi, în urma unui accident rutier în judeţul Giurgiu

FOTO Arhiva

O persoană a murit şi alte două au fost rănite într-un accident produs, duminică după-amiază, în localitatea Dobreni, din judeţul Giurgiu, unde un pieton a fost lovit de un autoturism care ulterior s-a răsturnat. În urma accidentului, pietonul a murit, iar doi ocupanţi ai autoturismului sunt răniţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Constatin Vasilache, accidentul s-a produs, duminică după- amiază, pe drumul judeţean 401, în comuna Vărăşti, satul Dobreni.

Primele informaţii de la locul accidentului arată că un pieton care a coborât dintr-un microbuz de transport persoane a încercat să traverseze strada prin spatele acestuia în condiţiile în care şoferul pornise, el fiind suprins de un autoturism BMW care se angajase în depăşirea microbuzului şi al cărui şofer a încercat să evite impactul, însă nu a reuşit.

În urma manevrelor făcute de către şoferul autoturismului, acesta a derapat şi s-a răsturnat, rămânând pe plafon.

Pietonul a murit, iar două persoane aflate în autoturism au fost rănite, fiind preluate de către echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Giurgiu pentru a fi duse la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, o autospecială pentru transport victime multiple a fost pregătită să se deplaseze la locul accidentului, însă nu a fost nevoie de intervenţia acesteia.

citeste totul despre: