Prostituate din Giurgiu găsite în Bucureşti, reţinute de Poliţie

Prostituate din Giurgiu găsite în Bucureşti, reţinute de Poliţie

Descinderile au avut loc în această dimineaţă în Bucureşti şi Ilfov

Acţiunea poliţiştilor a avut loc în această dimineaţă, şapte prostituate fiind reţinute în urma unor razii în Capitală şi Ilfov. Patru dintre acestea sunt giurgiuvence, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alături de prostituate au fost reţinuti şi şase proxeneţi. Aceştia creaseră pe internet un site de escortă şi dame de companie, tinerele, cu vârste cuprinse între 21 şi 28 ani, fiind racolate din diferite cluburi. Serviciile fetelor erau recompensate cu 100 sau chiar 800 de euro. "Banii reveneau proxeneţilor, femeile primind doar cât să supravieţuiască", spune Christian Ciocan.
Cât despre zvonurile că unul dintre proxeneţi ar fi angajat al Ministerului Apărării, Christian Ciocan a declarat că persoana respectivă nu este angajată la MApN, dar nici nu poate oferi informaţii în acest moment despre locul de muncă al proxenetului. "Rolul său era de a le duce pe fete cu maşina la hoteluri sau alte locaţii. Le lăsa acolo şi apoi îşi lua banii", a completat Ciocan.

citeste totul despre: