Licitaţie pentru reabilitarea Colegiului “Ion Maiorescu”

Licitaţie pentru reabilitarea Colegiului “Ion Maiorescu”

foto:arhiva

Asociaţia “Pro Maiorescu” va organiza în data de 14 mai, în foaierul Teatrului “Tudor Vianu” o expoziţie cu vânzare, cu ocazia sărbătoririi Zilei Absolvenţilor Colegiului “Ion Maiorescu”.

Ştiri pe aceeaşi temă

“Elevii instituţiei vor confecţiona diferite obiecte supradimensionale, iar în aceste zile vor finaliza  două dintre acestea, cum ar fi o paletă de tenis de doi metri lungime şi un creion gigant cu o lungime de aproximativ patru metri ” a spus pentru “Adevărul de Seară”, coordonatoarea Violeta Grozea, profesor de desen.
Lucrările elevilor de la Maiorescu vor fi expunse pentru a fi licitate, banii find folosiţi pentru  lucrări de reparaţii ale colegiului. Reabilitarea clădirii a început în anul 2007 şi nu a fost finalizată nici până astăzi.
 Totodată, iniţiatorii asociaţiei au înfiinţat şi o pagină web care este administrată de elevi, prin care se face propagandă pentru salvarea liceului. Pe holul liceului este amplasată şi o urnă cu mesajul “Daţi un leu pentru liceu”. Pentru refacerea colegiului giurgiuvean este nevoie de aproximativ 5,5 de milioane de lei.


citeste totul despre: