Vezi aici subiectele de la Bacalaureat 2011!

BACALAUREAT 2011 Subiectele la proba de matematică M1a examenului de Bacalaureat pentru elevii de la profilul real (matematică-informatică şi tehnologic) au fost foarte grele. Cel mai dificil se pare că a fost ultimul subpunct de la subiectul al III-lea.


Elevii au ieşit foarte târziu din sală pentru că subiectele le-au dat multă bătaie de cap.

La liceul Jean Monet din Capitală, părinţii au aşteptat cu nerăbdare să iasă copiii pentru a afla subiectele.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE S-A DAT LA ISTORIE PRECUM SI SUBIECTELE MATEMATICA M2

"Se vorbeşte că subiectele sunt grele, ceva din matrice şi funcţii. E bine că nu au ieşit totuşi pentru că înseamnă că încearcă să le dea de cap", afirma în jurul orei 11.00 o mămică dintre cele puţine care se adăpostiseră de ploaie sub un copac, la poarta Liceului Teoretic "Jean Monet".

Profesor de matematică bănuit că a dictat răspunsurile prin telefon

Reacţie de licean, după ce a ieşit de la Bac: „Supraveghetorii au fost aiurea. Cred că anul ăsta s-a dat Bac-ul pentru prima oară, pe bune"

CLICK PE FOTOGRAFIE PENTRU A MĂRI IMAGINEA


La Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, cu doar o jumătate de oră înainte de expirarea timpului acordat pentru rezolvarea subiectelor au ieşit şi primii doi elevi care au susţinut proba matematică M1.

"Nu ştiu cum a fost la M2, dar la noi a fost destul de greu, mai ales ultimul subpunct de la funcţii", potrivit unuia dintre primii elevi ieşiţi din sala de examen.

Ultima probă a Bacalaureatului, cea la alegere a profilului şi specializării, va fi susţinută vineri, 1 iulie.

Rezultatele vor fi afişate în 3 iulie, iar contestaţiile vor putea fi depuse pe 4 iulie, între orele 8.00 şi 12.00. Rezolvarea contestaţiilor se va face între 5 şi 7 iulie, iar afişarea acestora va avea loc în 8 iulie.

Proba de specialitate. Tu ce ai ales matematică sau istorie? Cât de dificile au fost subiectele?