Patru posturi de şefi sunt scoase la concurs de Primăria Galaţi

Patru posturi de şefi sunt scoase la concurs de Primăria Galaţi

Primăria Galaţi

Funcţiile vizate sunt cele de şefi ale unor servicii foarte importante ale administraţiei publice locale: "Evidenţa Populaţiei", "Reparaţii Străzi, Siguranţa Circulaţiei şi Transport Urban", "Urmărire Debite şi Executare Silită" şi "Direcţia Tehnică"

Ştiri pe aceeaşi temă

Concursul pentru postul de şef la "Evidenţa Populaţiei" (adică la Oficiul de stare Civilă),are loc pe 11, 12 şi 13 octombrie, la sediul din Bucureşti al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Pentru postul de şef al serviciului "Reparaţii Străzi, Siguranţa Circulaţiei şi Transport Urban" consursul se ţine la Primăria Galaţi, în perioada 19-21 octombrie.

Concursul pentru şefia serviciului "Urmărire şi Executare Silită"are loc tot la Primăria Galaţi, în intervalul 24-26 octombrie.

În fine, cel de-al patrulea post de şef disponibil este cel de la "Direcţia Tehnică", pentru care concurenţii vor fi testaţi în perioada 25-27 octombrie.

Salariul lunar brut de încadrare pentru fiecare dintre cele patru posturi menţionate nu depăşesc 2.500 de lei, însă salariul net, după aplicarea sporurilor şi indemnizaţiilor, poate ajunge şi la 4.000 de lei.

citeste totul despre: