Patru pietoni au fost spulberaţi de o maşină scăpată de sub control pe DN 26

Patru pietoni au fost spulberaţi de o maşină scăpată de sub control pe DN 26

Victimele au fost duse la spital

Oamenii au ajuns în stare gravă la spital. Potrivit poliţiştilor, cauza accidentului este viteza excesivă. Şoferul se va alege cu dosar penal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident deosebit de grav vineri după-amiază pe drumul naţional Galaţi-Iaşi (DN 26). Pe raza localităţii Folteşti, şoferul autoturismului GL 71 RAD, Adrian Roşca, a pierdut controlul volanului şi a lovit în plin patru persoane care se aflau pe marginea şoselei.

Două dintre persoane lovite - Gheorghe Neacşu (68 ani) şi Petru Ionaşcu (52 ani) - au ajuns în stare gravă la spital, cu multiple traumatisme. Alte două persoane - Iorgu Ionaşcu şi Dumitru Popa - au scăpat cu răni mai uşoare.

Potrivit poliţiştilor, principala cauză a accidentului este viteza excesivă cu care circula autoturismul: peste 100 de kilomteri la oră, într-o curbă strânsă, fără vizibilitate,din interiorul localităţii.

Martorii spun că şoferul a încercat să redreseze maşina care a derapat în curbă, dar nu a reuşit şi a intrat direct în grupul de oameni care era pe trotuar.

Şoferul, al cărui carnet de conducere a fost suspendat, riscă să se alegă cu dosar penal, în funcţie de gravitatea rănilor celor două persoane internate în spitalul de urgenţă din Galaţi.


citeste totul despre: