Galaţi/ Concert stradal de Revelion

Galaţi/ Concert stradal de Revelion

Concertul va avea loc pe esplanada Casei de Cultură

Primăria Municipiului Galaţi, în colaborare cu Radio ProFM, organizează în această noapte un spectacol în aer liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

Revelionul organizat de cunoscutul post de radio este de fapt ocontinuarea unei adevărate sărbători de iarnă, care a început în Ajunul Crăciunului şi iată, continuă chiar şi de Anul Nou.

Gălăţenii vor avea parte de muzică uşoară şi populară, trupe dance, pop şi rock, MC şi DJ, concursuri şi premii. Nu va lipsi, desigur, deja tradiţionalul foc de artificii de la miezul nopţii.

Pe scena din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor vor urca, rând pe rând, artişti locali, alături de solista de muzică populară Veronica Stolici, din Republica Moldova. În afara focurilor de artificii de la miezul nopţii, gălăţenii vor avea parte, ne dau asigurări organizatorii, şi de o serie de surprize.

„În total, bugetul manifestării se va ridica la aproximativ 15.000 de euro, din care circa 5.000 de euro sunt alocaţi de Primărie, iar restul de la sponsori", ne-a declarat viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Municipalitatea va asigura închirierea cu titlu gratuit a platformei Casei de Cultură a Sindicatelor (acolo unde vor avea loc spectacolele), paza şi ordinea, salubritatea şi energia electrică şi focurile de artificii de Revelion. Radio ProFM şi sponsorii vor asigura sonorizarea, precum şi onorariile artiştilor.

citeste totul despre: