VIDEO/ Ţiganii scandalagii de la Breasta au primit mandat de arestare

VIDEO/ Ţiganii scandalagii de la Breasta au primit mandat de arestare

Foto: Arhivă

Constantin Firu, Andrei Ene, Marin Bancău, Florin Niculescu sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marcel Venus, de 42 de ani, din comuna doljeană Breasta, a declarat că în urmă cu două zile a fost atacat de un grup de ţigani în plină stradă. Bărbatul povesteşte că agresorii l-au atacat cu săbii şi topare.Victima le-a spus poliţiştilor că se deplasa cu autoutilitară, iar la intrarea în comună a fost lovit de un alt autoturism condus de către Marin Bancău „Agresorii clar m-au urmărit. Mi-au tăiat calea şi nu am mai avut ce să fac. S-au dat jos din maşină şi au trecut la ameninţări.Erau înarmaţi cu furci şi topare şi m-au tăiat în spate şi la picior. Nu ştiu ce au cu mine. Nu le-am făcut absolut nimic. Aşa sunt ei vor să facă legea aici în comun, dar cu mine nu o să le meargă. Am depus plângere împotriva lor la poliţie “, a spus Marcel Venus.

VIDEO/

Magistraţii Judecătoriei Craiova au emis mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele agresorilor. Sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

citeste totul despre: