VIDEO/ Ţiganii scandalagii de la Breasta au primit mandat de arestare

VIDEO/ Ţiganii scandalagii de la Breasta au primit mandat de arestare

Foto: Arhivă

Constantin Firu, Andrei Ene, Marin Bancău, Florin Niculescu sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Marcel Venus, de 42 de ani, din comuna doljeană Breasta, a declarat că în urmă cu două zile a fost atacat de un grup de ţigani în plină stradă. Bărbatul povesteşte că agresorii l-au atacat cu săbii şi topare.Victima le-a spus poliţiştilor că se deplasa cu autoutilitară, iar la intrarea în comună a fost lovit de un alt autoturism condus de către Marin Bancău „Agresorii clar m-au urmărit. Mi-au tăiat calea şi nu am mai avut ce să fac. S-au dat jos din maşină şi au trecut la ameninţări.Erau înarmaţi cu furci şi topare şi m-au tăiat în spate şi la picior. Nu ştiu ce au cu mine. Nu le-am făcut absolut nimic. Aşa sunt ei vor să facă legea aici în comun, dar cu mine nu o să le meargă. Am depus plângere împotriva lor la poliţie “, a spus Marcel Venus.

VIDEO/

Magistraţii Judecătoriei Craiova au emis mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele agresorilor. Sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

citeste totul despre: