Un tânăr din Craiova s-a sinucis, după o ceartă cu tatăl său. A intrat cu maşina intenţionat cu peste 100 de km/h într-un copac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a intrat intenţionat cu maşina într-un pom
Tânărul a intrat intenţionat cu maşina într-un pom

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Craiova, şi-a pus capăt zilelor după o ceartă cruntă cu tatăl său. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz.

Decizie sumbră pentru un bărbat din Craiova, care s-a sinucis după o ceartă cu tatăl său. Claudiu Manafu, în vârstă de 30 de ani, a cerut familiei sale să îl sprijine financiar pentru a putea pleca în străinătate. Rudele, însă, au refuzat să-l ajute pe tânăr. De supărare, bărbatul s-a urcat, în această dimineaţă (sâmbătă, 16 ianuarie) la volanul autoturismului personal şi a intrat intenţionat cu peste 100 de km/h într-un copac. Tragedia s-a produs în afara localităţii Bucovăţ. Tânărul a murit pe loc, în urma impactului.  

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. „Le-a transmis rudelor un mesaj pe telefonul mobil, în care a menţionat că se va sinucide. La locul accidentului, poliţiştii care efectuau cercetarea nu au identificat urme de frânare sau derapaj, în cauză fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.



 

Tânărul a intrat intenţionat cu maşina într-un pom
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite