Un preot dezvăluie cum a fost vindecat în mod miraculos. Mai-marii Bisericii vorbesc despre puteri tămăduitoare

Un preot dezvăluie cum a fost vindecat în mod miraculos. Mai-marii Bisericii vorbesc despre puteri tămăduitoare

Părintele Liviu Ştefanache spune că puterile unui om l-au salvat.

Părintele Liviu Ştefanache, din Craiova, care slujeşte în localitatea doljeană Malu Mare, povesteşte, pentru Adevărul de Seară, cum s-a vindecat de ulcer în stare avansată şi de o afecţiune lombară, cu ajutorul bioenergiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preotul spune că, în 1993, a fost depistat cu ulcer gastroduodenal dublu perforat şi cu lombosciatică. "Aveam dureri la stomac foarte puternice, stări de vomă, ameţeli", povesteşte părintele Ştefanache, care a apelat la ajutorul mai multor medici.


După numeroase investigaţii, doctorii au ajuns la concluzia că bărbatul este sănătos-tun. "Dar nu scăpam de dureri. Nu mai ştiam ce să fac. Al cincilea medic mi-a depistat ulcerul şi mi-a spus că trebuie să mă operez", spune preotul Liviu Ştefanache. A urmat un tratament pe bază de medicamente care i-au alinat durerile, precizează părintele. Numai că, un an mai târziu, patima a reapărut, iar junghii din zona lombară erau tot mai chinuitori. Aşa s-a lăsat pe mâinile unui bioenergetician din Craiova.

Experiment Adevărul: M-am lăsat pe mâinile unui bioenergetician, preţ de câteva minute

"Există bioenergeticieni cu puteri tămăduitoare"

"Eu credeam în bioenergie demult. Fără credinţă nu faci nimic. Există bioenergeticieni cu astfel de puteri. Şi Sfântul Apostol Pavel spune «Unora li s-a dat darul grăirii în limbi, altora darul tălmăcirii viselor, altora darul facerii de minuni, iar altora darul tămăduirilor şi-al vindecărilor»", a subliniat părintele Ştefanache. Preotul spune că, după prima şedinţă de bioterapie, durerile scăzuseră, iar după a zecea au dispărut. " Am consumat zilnic apă magnetizată dată de bioenergetician, care şi-a făcut efectul. În tot acest timp, nu am luat niciun medicament. La finalul terapiei, am început să mănânc orice alimente, fără nicio problemă", a mărturisit părintele Liviu Ştefanache.

Un bioenergetician atestat din Oltenia este singurul din România care are televiziune online şi urmează să transmită live

Reprezentanţii Mitropiliei spun că puterile tămăduitoare le au oamenii înzestraţi de Dumnezeu cu anumite daruri şi cu o credinţă trainică. "În paginile Sfintei Scripturi găsim numeroase exemple de vindecări săvârşite de Mântuitorul cu puterea Sa divină, folosindu-se şi de natura înconjurătoare. Aşa că suferinţele omului, care îmbracă două forme trupească şi sufletească, au obţinut remedii duhovniceşti şi fireşti. Astfel că vindecările săvâşite de Domnul nu exclud medicamentele şi tratamentele omeneşti, întrucât şi acestea au fost lăsate tot de El. Ca atare, pentru a ne vindeca noi avem nevoie şi pentru unele şi pentru altele de credinţă statornică şi de comuniune cu Dumnezeu în Biserică, prin Sfintele Sale Taine", a declarat diacon Ioniţă Apostolache, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Oltenia.

Zilele următoare, pe craiova.adevarul.ro, vă vom prezenta cazul unei femei care spune că "s-a trezit din morţi" cu ajutorul bioenergiei, detalii despre un terapeut din Craiova care susţine că are puteri paranormale, dar şi ce spun doctorii despre aceste metode de terapie alternativă.

citeste totul despre: