Un militar s-a spânzurat într-o unitate militară din Craiova UPDATE

Un militar s-a spânzurat într-o unitate militară din Craiova UPDATE

Ionel Fuleanu s-a sinucis în cazarma unitărţii militare

Tragicul incident s-a petrecut în această dimineaţă. Bărbatul era subofiţer la Unitatea Militară „Caracal“. Colegii săi l-au găsit spânzurat şi tot ei sunt cei care au sunat imediat la poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 14.18 Colegii militarului susţin că acesta a mai rămas miercuri seara să muncească peste program, însă nu părea supărat „Deocamdată nu ştim din ce cauză s-a spânzurat. La nivelul unităţii s-a constituit o comisie care, împreună cu Parchetul Militar, cercetează împrejurările în care a murit subofiţeru“, a spus locotenentul Teodora Mazeru.

„De ce mamă te-ai spânzurat“

Mama subofiţerului care s-a spânzurat a leşinat de durere. Femeia a povestit că fiul ei era tot timpul cu zâmbetul pe buze şi nu i-a spus niciodată că ar avea probleme nici acasă nici la locul de muncă „De ce mamă te-ai spânzurat. Vreau să ştiu eu ce s-a întâmplat acolo la unitate. Băiatul meu, sufletul meu, vino mămică la mine să te văd eu. Cine îşi duce ţie acum copilul la şcoală ?“, a strigat femeia.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO


Militarul, care era căsătorit şi avea un copil, nu a prezentat probleme la ultima testare psihologică.

Ionel Foleanu a fost plecat cu soţia şi cu copilul în concediu la mare. Vecinii subofiţerului au fost şocaţi în momentul în care au aflat tragica veste „Acum două zile am vorbit cu el şi era vesele. A stat câteva minute pe bancă cu mine şi mi-a spus ce bine s-a simţit în vacanţă. Domnişoară nu avea problem nici la muncă nici cu soţia“, a spus Ioan Vintilă.

Tatăl subofiţerului care s-a spânzurat în cazarma unităţii nu s-a dezlipit nici măcar un minut de fotografia fiului de când avea doar câţiva ani. Cu lacrimi în ochi bărbatul şi-a strigat încontinu băiatul „Ionele, Ionele, tată vino acasă. Băiatul meu, sufletu meu, inima mea, de ce ai făcut asta ? Cine te-a supărat pe tine aşa rău ? Spune totul nu pleca cu secretu în mormânt“,a zbierat de durere bărbatul.   

UPDATE ORA 12.15 Procurorii Parchetului Militar au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele sinuciderii.

UPDATE ORA 11.55 Bărbatul care şi-a luat viaţa se numea Ionel Folan, avea 36 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Subofiţerul era din Craiova şi s-a spânzurat în cazarma unităţii militare 01178 din oraş.

Până la această oră nu se cunosc mai multe detalii despre motivul sinuciderii.

Rămâneţi pe craiova.adevarul.ro, vom reveni cu amănunte!

citeste totul despre: