Doi studenţi din Craiova au făcut afacere din genţi de hârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Gruia, în vârstă de 25 de ani, şi Marian Valentin Nicolae, în vârstă de 24 de ani, din Craiova, au demarat în urmă cu trei luni o afacere inedită. Oltenii realizează manual genţi din hârtie lucioasă.

Tinerii designeri au declarat că genţile din hârtie sunt la mare căutare, iar toată lumea vrea să cumpere un astfel de produs. „Toate obiectele sunt realizate din hârtie mai groasă şi lucioasă şi sunt cusute cu meticulozitate. O clientă ne-a cerut să îi facem o geantă mai specială, doar cu feţe de oameni şi lucrăm la ea de aproximativ două luni.

Lucrează 7 ore pe zi

Chiar dacă am demarat afacerea de doar trei luni, am avut comenzi şi în Spania'', a declarat Andreea Gruia. 

Andreea şi Marian lucrează zilnic câte 7 ore şi de aceea au stabilit şi preţurile la toate produsele în funcţie de mărimea şi complexitatea acestora. "Genţile care sunt un pic mai mari decât un portofel costă 50 de lei, iar cele cât un plic 200 de lei. Banii pe care noi îi investim sunt în reviste şi în scotch. Nu este o sumă foarte mare, iar acum am ajuns să lucrăm mai mult la comandă, aşa că ştim cu exactitate cam de ce sumă avem nevoie. La început, totul a fost o joacă, însă când am văzut reacţia oamenilor am zis să încercăm să vedem ce o să iasă. După trei luni pot spune că am început să avem din ce în ce mai multe comenzi'', ne-a mărturisit Marian Valentin Nicolae. 

Andreea Gruia, în vârstă de 25 de ani, şi Marian Valentin Nicolae, sunt studenţi la Facultatea de Litere din Craiova. ''De Crăciun am participat la primul nostru târg handmade şi ne-am bucurat de succes. Toată lumea a apreciat munca noastră, iar acest lucru ne-a făcut să mergem mai departe. Noi în tot ceea ce facem punem suflet şi vrem ca toţi clienţii noştri să fie mulţumiţi '', a mai spus Andreea. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite