Doi copii din Craiova, electrocutaţi în timp ce încercau să îşi facă un selfie pe un vagon de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi copii s-au electrocutat în timp e încercau să îşi facă selfie
Doi copii s-au electrocutat în timp e încercau să îşi facă selfie

Doi copii din Craiova, de 13 ani, respectiv 14 ani, au ajuns la spital cu arsuri, după ce s-au electrocutat în timp ce încercau să îşi facă un selfie pe un vagon de tren.

Martorii au povestit că împreună cu cei doi băieţi mai erau doi copii, care au sunat imediat la 112. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean din Craiova cu arsuri puternice pe o mare parte din suprafaţa corpului. „Au escaladat vagoanele de marfă aflate în conservare, garate pe linia 13 a CFR Craiova, dorind să îşi facă fotografii cu un telefon, moment în care s-a produs un arc electric, iar unul dintre copii fiind electrocutat. Au fost întocmite acte sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a spus Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Nu este pentru prima data când victimele au mers într-o astfel de zonă. Aseară în zona Haltei Craiova Triaj s-au electrocutat în timp ce încercau să-şi facă un selfie. „Intervenţia a fost una dificilă pentru că a durat foarte mult până când linia de înaltă tensiune a fost întreruptă şi am putut să întervenim“, a precizat Gabriel Docea din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj. 

Patru copii cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova. Doi dintre ei cu arsuri grave pe o suprafaţă mare corp.      

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite