Craiova: S-a deschis piaţa de site-uri

Craiova: S-a deschis piaţa de site-uri

Bogdan Stanache susţine că şi-a înregistrat ideea la OSIM

Orice craiovean care vrea să aibă un site îşi va putea cumpăra unul din modelele prezentate de piatadesiteuri.ro. Bogdan Stanache, iniţiatorul proiectului, a pus pe picioare afacerea cu doar 10.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Firma craioveană îşi propune să îşi facă un portofoliu de clienţi din avocaţii, patronii de farmacii, restaurante, pub-uri, agenţii imobiliare sau de turism care nu au habar despre ce înseamnă un site dar au nevoie de promovare. Practic, oricine îşi poate alege, mergând la sediul fimei de pe strada Împăratul Traian, orice model de site la un preţ de 315 lei. Potrivit investitorului, în preţ sunt incluse şi anumite servicii printre care actualizarea gratuită a site-ului timp de un an printr-un simplu telefon dat angajaţilor companiei. „Conceptul este destinat oamenilor care au o afacere, fie ei avocaţi, patroni de restaurante sau baruri, farmacişti, care nu ştiu nimic despre webdesign dar au nevoie imediată de un site. Omul vine la noi, îşi alege unul din modelele de site-uri disponibile, poate solicita adaptarea lui şi apoi încheie un contract cu noi”,a spus Bogdan Stanache, iniţiatorul proiectului. Potrivit acestuia, ideea afacerii este unică în Europa întrucât, exact ca într-un showroom de maşini, clientul îşi va putea alege fizic unul din modelele de site.

Brandul piatadesiteuri, înregistrat la OSIM

De altfel, investitorul susţine că atât brandul piatadesiteuri.ro, cât şi planul de afaceri au fost înregistrate la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci. Bogdan Stanache a mai spus că afacerea sa pe un marketing agresiv, bugetul de publicitate al companiei atingând, lunar, între 5.000 şi 10.000 de euro. În plus, fiecare dintre clienţi va fi promovat pe site-ul companiei. „Vom avea şi agenţi care vor avea anumite target-uri, iar aceştia vor primi 50 de lei pentru fiecare site adus firmei”,a spus Stanache.

citeste totul despre: