Craiova: Interlopul Caiac a devenit subiect de dezbatere pe youtube

Craiova: Interlopul Caiac a devenit subiect de dezbatere pe youtube

Craiova: Interlopul Caiac a devenit subiect de dezbatere pe youtube

Mihai Pîrvu, zis Caiac, ucis anul trecut, în luna august, pentru 50.000 de euro este regretat de apropiaţii săi dar şi criticat de alţi craioveni. Filmuleţele postate de prietenii săi pe youtube au strâns sute de comentarii, unele pozitive cu replici omagiale la adresa interlopului şi altele negative gen „moarte ţiganilor!“.


Mai citeşte:

Craiova:VIDEO: Interlopul Caiac, împuşcat mortal pentru 50.000 de euro, omagiat pe youtube

Mihai Pîrvu a fost împuşcat pentru 50.000 de euro de către Marian Cătălin Mavriche. Criminalul pierduse suma respectivă la poker ş l-a acuzat pe Mihai Pârvu că a trişat. În replică, acesta a scos pumnalul şi l-a tăiat pe faţă. Mavriche a ripostat, scoţînd pistolul şi împuşcându-l pe Caiac în cap şi abdomen chiar în faţa blocului unde acesta locuia. Incidentul s-a petrecut anul trecut, în luna august, în jurul orei 4 diminineaţa.

Pe site-ul youtube au apărut mai multe filmuleţe în memoria celui despre care se spune că era liderul interlopilor din Bănie. Postări precum „Caiac Craiova“ sau „Pr. Caiac Dumnezeu să-l odihnească în pace“ conţin poze cu Mihai Pârvu pe fundal de manele de jale interpretate de cântăreţi precum Adrian Minune sau Ştefan de la Bârbuleşti, pe care acesta îi aducea des la Craiova. Unul dintre filmuleţe are chiar denumirea „Adrina Copilul Minune,ce mult ai muncit mai tata“. Postarea nu este un videoclip de-al cunoscutului manelist ci un slidwshow cu poze ale interlopului pe muzică de taraf.

Cum au apărut filmuleţele, au apărut şi comentariile. Sute de oameni care au vizionat postările şi-au exprimat părerea vizavi de cel despre Mihai Pârvu. Unele sunt pozitive, altele sunt negative. De exemplu, „TheDedesan“ regret dispariţia lui Caiac: „dumnezeu sal ierte :( rar oameni ca si eu“. Acelaşi mesaj încearcă să transmită şi „ochiialbastri22“: „cati ani avea caiac?cine stie va rog sa-mi sune-ti,d-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca-n pace ca intr-o zi toti ajungem acolo ca suntem buni sau rai“, este de părere acesta.


Nu toate comentariile au cuvinte de laudă la adresa lui Caiac. O bună parte din sutele de păreri sunt insulte la adresa acestuia. De exemplu „KinoNoFear“ spune: „MOARTE TIGANILOR ! “. Tot un mesaj negative dar mult mai detaliat are şi „djutzu“: „baa ce a facut ma asta .... ?? de il laudati asa ? .. ce a facut ? ....va spun eu a furat ,,, a omorat,,, tzigani boratzi ce sunteti ,,, oare cand scapam de voi ....ciuma dracu“. Alţii comentează pecum  „Sebron3000“ şi cu unor negru: „dau o bere lui maverick si il astept si pe el pe youtube sa ma amuz“.

 


Alţii useri de pe site-ul youtube trag şi un semnal de alarmă vizavi de comportamentul tinerilor din ziua de astăzi. De exemplu „greuceanu911“ se teme că toţii copiii şi-au ales idoli interlopi de genul lui Caiac: „adevaru e ca romania sa cam dus pe ****....din cauza ca toti pustii cretini si generatiile noastre siau gasit modele in viata gen caiac,cum pula mea sa progresam sa fim civilizati...nam nimik cu nimeni nu e nimeni in masura sa judece pe nimeni...dar asa visati toti co sa fiti mari jmecheri luptati pt ceva ce nu va caract.ce nu e al vostru si nu va cun limitele..si veti ajunge gunoaie de toata mila...fiindca nu mai exista caracter nu mai exista individualitate,,,exita copii false“.