Administratora unui bloc din Craiova a fugit cu banii locatarilor. Oamenii: „Este în vacanţă în Grecia, iar noi am rămas cu facturile neplătite“ FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au aflat de curând că au restanţe la întreţinere, iar administratora a fugit cu banii
Oamenii au aflat de curând că au restanţe la întreţinere, iar administratora a fugit cu banii

Administratora Asociaţiei de Proprietari nr.26 din cartierul Brazda lui Novac este acuzată că a fugit cu banii locatarilor, iar acum este de negăsit. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu, delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Oamenii au aflat în urmă cu câteva zile că administratora Asociaţiei nr.26 din cartierul Brazda lui Novac este de negăsit, iar ei au restenţe, deşi au documente că au achitat întreţinerea la zi. Locatarii sunt revoltaţi şi nu înţeleg cum s-a ajuns în această situaţie. „Doamna administrator a fugit cu banii, iar acum este în vacanţă în Grecia, iar noi am rămas cu facturile neplătite. Nu este posibil aşa ceva, iar eu nu înţeleg cum nu a fost trasă la răspundere până în momentul de faţă. Eu nu cred că ea a făcut de capul ei ce a făcut. De câte ori i-am spus că este ceva în regulă mi-a zis că am eu o probelmă, iar acum s-a dovedit că eu am avut dreptate“, a spus o locatară care aparţine de Asociaţia nr. 26 din cartierul Brazda lui Novac.

administrator

Dosar penal la parchet

Preşedinta Asociaţiei de Proprietari nr. 26 din cartierul Brazda lui Novac a declarat că a vorbita cu fosta administrator în urmă cu două săptămâni şi a rugat-o să vină să clarifice situaţia. „În momentul de faţă la asociaţia noastră este un control de la Primăria Craiova, iar eu am depus şi plângere la Prachetul de pe lângă Judecătoria Craiova. Cu doamna administrator am lucrat timp de 10 ani şi nu am crezut-o în stare de aşa ceva. Oamenii au dreptate, iar această situaţie trebuie rezolvată. Doamna administrator mi-a spus că nu poate să mai treacă pe la sediul asociaţiei pentru că are un nou loc de muncă“, a precizat Mihaela Vasilescu, preşedinte Asociaţia nr.26 Brazda lui Novac.

   

Cum nimeni nu ştie în momentul de faţă de unde să o ia pe fugară, oamenii se tem că vor trebui să plătească ei restanţele. „Eu nu cred că nu poate să ia nimeni legătura cu ea. Să vină şi să aducă banii înapoi. Nu este corect ca noi să plătim pentru ea. Eu am totul achitat la zi, iar la vizier apar cu restanţe. Bine că am păstrat chitanţele şi pot dovedi că este adevărat tot ce spun“, a mai spus o locatară care aparţine de Asociaţia nr. 26 Brazda lui Novac.

administrator

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au deschis un dosar penal pentru abuz în serviciu, delapidare şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. În momentul de faţă nu se ştie valoarea prejudiciului, acesta va fi stabilit după ce oamenii legii vor efectua o expertiză contabilă. 

Am încercat să luăm legătura cu administrator Poliana Ghiţă, dar numerele de telefon ale acesteia sunt deconectate.    

administrator

     

  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite