Şeful Secţiei de Urologie de la Spitalul Judeţean spune că demisia cu scandal a asistentului-şef a fost pentru bani

Şeful Secţiei de Urologie de la Spitalul Judeţean spune că demisia cu scandal a asistentului-şef a fost pentru bani

Conducerea Secţiei de Urologie spune că fostul asistent-şef a urmărit transferul la o secţie cu sporuri mai mari.

Doctorul Paul Tomescu, şeful Secţiei de Urologie, implicat ieri într-o ceartă în faţa bolnavilor, spune că scandalul a avut ca scop transferul asistentului-şef la o secţie unde se dau salarii mai mari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doctorul Paul Tomescu ne-a spus astăzi că subalternul său a urmărit prin scandalul iscat să fie transferat la o secţie unde este mai bine plătit. "Fostul asistent-şef a cerut într-un final transferul la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, unde salariile sunt mai mari decât la noi pe secţie. Toate acuzaţiile aduse sunt doar atacuri la adresa secţiei", a spus medicul Tomescu.

"Am primit o sesizare prin care asistentul - şef de la Secţia de Urologie a cerut transferul la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, din motive obiective, personale. Pentru că şeful Secţiei de Urologie şi cel al Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă au fost de acord cu această schimbare, cererea a fost aprobată", a declarat conferenţiar doctor Florin Petrescu, managerul unităţii spitaliceşti.

Circ la Spitalul Judeţean din Craiova: asistentul-şef de la Secţia de Urologie şi-a dat demisia din funcţie după un tărăboi cu şeful de secţie chiar în faţa bolnavilor

Pacienţii internaţi la Secţia de Urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă au fost ieri martorii unei certe între şeful secţiei şi asistentul-şef, care s-a lăsat cu demisia din această funcţie a celui din urmă. Fostul asistent-şef a spus că nu mai putea face faţă presiunii de la serviciu, exercitate de conducerea secţiei. Angajatul a intrat în concediu de odihnă şi va fi transferat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.

citeste totul despre: