VIDEO Accidentul mortal de la Năvodari, surprins de camerele video. Fetiţa de 3 ani îşi ţinea mama de mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţa a fost dusă de medici pe braţe FOTO Adrian Boioglu
Micuţa a fost dusă de medici pe braţe FOTO Adrian Boioglu

Accidentul mortal în care o fetiţă de 3 ani a fost ucisă pe trecerea de pietoni a fost surprins de camerele de supraveghere. Tragedia s-a întâmplat în zona Fabricii de pâine din Năvodari.

În dimineaţa ploioasă a zilei de joi, 17 octombrie, Janina Olteanu, mama a două fetiţe gemene, a ieşit la plimbare cu una dintre copile. Pe strada Rândunelelor din zona Fabricii de pâine, ea a traversat pe marcajul pietonal, ţinându-şi fetiţa de mână.

Fiecare avea o umbrelă deschisă: femeia purta în mâna stângă umbrela, iar cu mâna dreaptă ţinea fetiţa. Prin faţa lor a trecut în viteză o maşină roşie, iar mama şi-a continuat drumul fără să se mai asigure, posibil vorbind la telefonul mobil.

Femeia nu a văzut autobuzul JT Tours CT 25 JTA, care face curse regulate Năvodari-Constanţa şi retur, cum se îndrepta spre ele fără să încetinească la trecerea de pietoni.

Mama şi fetiţa au fost lovite în plin de autobuzul al cărui şofer era atent la numărarea banilor primiţi de la călători. Deşi femeia a fost prima lovită de maşină, fetiţa a suferit prima impactul cu asfaltul.

Un medic care a asistat la accident a sărit să le dea primul-ajutor. Femeia era rănită, însă se putea ţine pe picioare, dar fetiţa era în stare gravă.

Medicul a plecat cu fetiţa spre Staţia de ambulanţă din oraş, dar a trebuit să aştepte circa 30 minute sosirea unei autosanitare de la Constanţa, care era dotată cu aparatura necesară. Micuţa nu a mai supravieţuit însă.

Testat de Poliţia Rutieră, şoferul avea alcoolemie zero. Poliţia Rutieră i-a întocmit dosar penal pentru producerea accidentului mortal.

Vă mai recomandăm

VIDEO O fetiţă de 3 ani, omorâtă pe trecerea de pietoni la Năvodari

Tânără rănită grav la cap, pe când aştepta la semafor

Lacunele noului Cod Rutier, reclamate de victimele accidentelor de circulaţie. „Pentru fiecare persoană rănită suferă alte 70 din jur“

Accidentul de la Năvodari, în care o fetiţă a fost călcată pe trecerea de pietoni

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite