Au fost reluate căutările tinerei care s-a aruncat în Dunăre de pe podul de la Cernavodă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teodora Zamfir este căutată de scafandri în apele Dunării   FOTO Facebook Teo Zamfir
Teodora Zamfir este căutată de scafandri în apele Dunării   FOTO Facebook Teo Zamfir

În dimineaţa zilei de luni, 13 noiembrie, pompierii şi scafandrii ISU Dobrogea au reluat căutările în cazul tinerei de 18 ani care s-a aruncat în Dunăre de pe podul feroviar de la Cernavodă.

Teodora Zamfir, tânăra de 18 ani din Cernavodă, a fost căutată de pompierii şi scafandrii ISU Dobrogea şi în după-amiaza zilei de duminică. Din cauza întunericului, salvatorii au oprit operaţiunea, reluându-o în această dimineaţă.

Familia fetei a postat un mesaj pe contul acesteia de Facebook: „Telefonul Teodorei este în posesia familiei. Momentan nu ştim sigur ce s-a întâmplat dar încă încercam să o găsim. Vă mulţumim tuturor celor care îşi fac griji pentru Teo. O să aflaţi şi voi ce s-a întâmplat când aflam şi noi”.

De asemenea, în seara zilei de duminică, 12 noiembrie, mama Teodorei, Flori Dobre, a postat pe contul ei de Facebook un mesaj prin care o roagă să vină acasă.  ”Dacă vezi mesajul acesta, te roagă mama mult să te întorci înapoi pentru că, ştii bine, noi nu am avut niciodată situaţii pe care să nu le rezolvăm. Şi acestea este un lucru pe care, cu siguranţă, îl vom rezolva. Este ceva trecător. Ştiu că o să mă vezi, că eşti pe undeva pe acolo… te rog să vii acasă”.

Scafandrii cauta fata care s-a aruncat de pe podul feroviar Cernavoda

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Mesajul mamei tinerei care s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă în apele Dunării: „Te rog să vii acasă”

VIDEO UPDATE O tânără de 18 ani s-a aruncat în Dunăre de pe podul de la Cernavodă. Căutările scafandrilor vor fi reluate luni dimineaţa
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite