Constanţa: UPDATE/ Copil de doi ani aproape ucis în bătaie de tatăl său

Constanţa: UPDATE/ Copil de doi ani aproape ucis în bătaie de tatăl său

Micuţul  a ajuns în stare gravă la spital, flămând şi cu faţa tumefiată de loviturile primite de la părintele său. Poliţiştilor din comuna constănţeană Mereni nu le-a venit să creadă când au văzut în ce stare se afla micuţul de numai doi ani, Andrei Rafael. Fuseseră anunţaţi de vecinii familiei Buligan care erau oripilaţi de tratamentul pe care aşa zisul tată i-l aplica cu regularitate celui care abia începus

Constanţa: Poliţişti bătuţi la Cumpăna

Constanţa: Poliţişti bătuţi la Cumpăna

Doi poliţişti au fost bătuţi măr ieri noapte de doi fraţi scandalagii din comuna Cumpăna. Oamenii legii s-au luptat cu ei pentru a-i încătuşa după ce aceştia devastaseră o staţie de autobuz. În cele din urmă poliţiştii au ajuns la spital cu mâinile rupte.

Constanta: Update/Incertitudini în cazul copilului dispărut la Rânca

Constanta: Update/Incertitudini în cazul copilului dispărut la Rânca

Mama copilului şi tatăl vitreg s-au întors în zona unde s-a rătăcit Costi şi au primit o copie a necropsiei, pentru a se convinge de ceea ce scria în acel raport. Citeşte şi: Constanţa: UPDATE / Sunt rămăşiţele de la Rânca ale lui Costi? Constanta: Băiețelul din Techirghiol dispărut la Rânca, căutat cu disperare Constanta: O clarvăzătoare dă speranţe în cazul Costea

Constanta: Magistraţii continuă protestele

Constanta: Magistraţii continuă protestele

La Adunarea Generală a Judecătorilor Curţii de Apel Constanţa, membrii au votat în unanimitate să nu renunţe la revendicări şi să lucreze doar pentru cazurile penale şi cele care privesc minorii. Citeşte şi: Constanta: Puşi pe drumuri de greva magistraţilor Constanţa: Sesiunea judecătorească a început cu protest

Iată, în sfârşit, un musical ca la carte. Un produs, ba chiar unul industrial, cu succes mare la public. Conceptul nesofisticat, cât se poate de corect politic prin feminismul pe care-l susţine (ba chiar dând peste nas familiei tradiţionale), a făcut ca Mamma mia! să vândă 16.000 de bilete în numai patru zile, la Sala Palatului. Şi, important de precizat, proiectul a fost finanţat de firme private, în totalitate.

acum 10 ore · comentarii (2)

A apărut broşura de admitere pentru anul şcolar 2018-2019 în municipiul Bucureşti. Este foarte greu de realizat evaluări de ordin general pentru că lipsesc datele sumative. De exemplu, nu se prezintă numărul elevilor înscrişi în clasa a VIII-a, numărul total de locuri la liceu, la scoala profesională, la învăţământul dual. Este necesară o muncă de Sisif pentru procesarea datelor.

acum 23 ore · comentarii (0)

În duminica asta sunt mulţumit, fericit. Stau cu picioarele fixate bine pe dig şi mă uit la soare cum iese din mare în faţa Cazinoului din Constanţa. Şi arunc pietricele în apă, una după alta, la intervale regulate, aşa cum făceam când eram copil. Piatra loveşte suprafaţa pură, liniştită a apei, o pătrunde, ducându-se spre adâncuri. Apa preia şocul, contractându-se brusc de jur împrejurul pietrei.

Retragerea SUA din acordul cu Iranul a contribuit la alterarea relaţiei cu Uniunea Europeană, relaţie testată de numeroase ori în ultimii doi ani, de la alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte. Urmând războiului comercial cu UE început de administraţia Trump acum câteva luni, retragerea din acordul cu Iranul alarmează liderii (şi oamenii de afaceri) europeni şi separă şi mai mult cele două părţi ale Atlanticului.

acum 2 zile · comentarii (49)

Astăzi vom afla rezultatele Referendumului pentru legalizarea „avortului la cerere” în Irlanda – ceea ce înseamnă că nu e nevoie de nici o justificare medicală pentru a avorta un copil viabil şi sănătos. Este un eveniment simbolic, deoarece Irlanda este văzută drept o redută a catolicismului – cu 78% din populaţie declarat catolică. Irlandezii aveau, oricum, acces la avort la cerere în Marea Britanie şi în ţările din jur.

acum 2 zile · comentarii (17)

La extrem de puţine ore după pronunţarea achitării domnilor Victor Ponta şi Dan Şova în dosarul Turceni-Rovinari, PSD şi vectorii săi de imagine au luat cu asalt televiziunile şi site-urile prietene spre a-şi exprima  pretinsa solidaritate cu cei doi, cu ani în urmă membrii de seamă şi cu funcţii ai partidului.

acum 2 zile · comentarii (12)

În ţara asta s-a furat tot ceea ce era de furat. Acum am trecut la o etapă nouă, se fură munca noastră viitoare. Într-adevăr, parteneriatul public-privat, reactivat astăzi de către guvernanţi, dar tatonat şi de mulţi alţi predecesori, ne este servit ca o soluţie pentru investiţii în infrastructură. Noi, beneficiarii, urmează să le achităm prin plata de taxe de autostradă sau onorarii pentru servicii medicale, foarte mulţi ani de azi înainte.

acum 3 zile · comentarii (7)

Au intrat sau n-au intrat banii în timpul guvernului tehnocrat? În urma lansării raportului SAR pe anul 2018 şi a popularizării tabelului de mai jos de către fostul PM Dacian Cioloş, s-a redeschis subiectul „Guvernului 0“ şi a grelei moşteniri a guvernului tehnocrat în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene, blocajele administrative şi, în general, gestionarea acestui sector. Să clarificăm.

acum 3 zile · comentarii (54)

Nefericită caracterizarea lui Liviu Dragnea referitoare la doi foşti premieri. I-a făcut şobolani, dând întregului partid senzaţia că este conştient că PSD a început să „ia apă”.  Se referea la Victor Ponta şi Mihai Tudose. Asta după ce se înregistrează deja un val de migrări de la PSD spre partidul Pro România condus de Ponta.

acum 3 zile · comentarii (30)

Debandada tot mai accentuată a vieţii politice din România, o stare de fapt parcă tot mai asemănătoare cu aceea specifică primilor ani de după Revoluţie, dar şi apetitul din ce în ce mai redus pentru reflecţie politică al publicului şi, implicit, al presei, au făcut să treacă aproape neobservate descoperirea şi publicarea unui document politic de maximă importanţă

acum 3 zile · comentarii (10)

Cea mai mare extravaganţă înainte de 1989 era să merg la Constanţa. Drumul către mare era magic: ne dădeam jos din tren, ne cazam la rude, norocoşii de noi, şi ne repezeam pe faleză, la Cazinou. Nu ca să intrăm în el, ci ca să stăm afară şi să ne uităm admirativ-prosteşte la cât e de frumos. Aşa se făceau selfie-urile pe vremea aia. În 1993, am emigrat pentru prima dată, la Constanţa.

acum 5 zile · comentarii (25)
Postari Recente