Opinie PSD: „Viorica Dăncilă are deplin discernământ în exercitarea funcţiei sale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PSD Constanţa sare în apărarea premierului Viorica Dăncilă printr-un comunicat de presă prin care îşi exprimă sprijinul „ferm, total şi necondiţionat“.

Printr-un comunicat de presă remis joi, 17 mai, Organizaţia Judeţeană Constanţa a Partidului Social Democrat reacţionează ferm şi cu indignare faţă de presupusele acuzaţii de „înaltă trădare“ aduse la adresa primului ministru al României, doamna Viorica Dăncilă.

„Plângerea penală formulată de preşedintele PNL Ludovic Orban este în schimb un abuz grav, o încercare penibilă şi jalnică de destabilizare a statului de drept, în sensul formulării unui denunţ aberant, sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni imaginare.

Doamna Viorica Dăncilă este prim ministru în funcţie al României şi are deplin discernământ în exercitarea funcţiei publice în care a fost învestită. Nimic din actele sale administrative nu reflectă acuzaţiile de „uzurpare a funcţiei publice (?!), divulgare de informaţii şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte preşedintelui României, în scopul ascunderii săvârşirii unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului“, arată pesediştii de la Constanţa conduşi de Felix Stroe, fost ministru al Transporturilor în cabinetul Mihai Tudose. 

Ei mai spun că demersul preşedintelui PNL dovedeşte „încă o dată că tentaculele ‘statului paralel’ sunt puternic ramificate, inclusiv în rândurile unei părţi a clasei politice, aservite unor interese străine de cele ale României. 

„Plângerea este cu atât mai aberantă cu cât vizează doar începerea unor consultări şi proceduri de mutare a Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, şi nu o decizie guvernamentală care să intre în contradicţie cu legile ţării“, sunt de părere membrii PSD Constanţa.

„Din păcate, constatăm că în România ultimilor ani devine o practică dărâmarea puterii politice legitim alese, prin metode ce ţin de statul poliţienesc şi nu de statul de drept, invocat atât de des de contestatarii democraţiei“, remarcă PSD Constanţa, care îşi exprimă în încheiere „sprijinul ferm, total şi necondiţionat faţă de Guvernul Viorica Dăncilă“. 

Filiala de la Constanţa a mai trimis o dată o scrisoare de susţinere pentru numirea făcută de Liviu Dragnea la conducerea guvernului, numindu-o pe Dăncilă „femeie de caracter, patrioată“. 

Pe aceeaşi temă: 

Conferinţa lui Liviu Dragnea, live pe contul Protecţiei Consumatorilor Constanţa

Viorica Dăncilă, lăudată de Felix Stroe: „Este o femeie de caracter, o patrioată“

Felix Stroe, la un pas de a fi debarcat de la şefia PSD Constanţa. Stroe a fost de partea lui Tudose în disputa cu Dragnea

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite