GALERIE FOTO Accident rutier grav lângă hotelul Scandinavia: Un Opel s-a strivit de un camion UPDATE

GALERIE FOTO Accident rutier grav lângă hotelul Scandinavia: Un Opel s-a strivit de un camion UPDATE

Opelul s-a făcut zob

Un grav accident de circulaţie s-a produs vineri după-amiaza în apropiere de hotelul „Scandinavia“ din staţiunea Mamaia, în apropiere de sensul giratoriu. Cel puţin o persoană a fost rănită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din primele cercetări se pare că Opelul a fost lovit, în lateral, de un camion de transport marfă iar apoi a fost proiectat în panoul publicitar de pe marginea drumului.

Click pe poze pentru a vedea imagini de la locul accidentului

Conducătorul auto a fost scos din maşină de un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“.  Pe perioada derulării cercetărilor, în zonă, pe sensul de mers Năvodari –Constanţa s-a circulat pe o singură bandă.

Update: La volanul autoturismului Opel, înmatriculat cu numere de Bulgaria se afla Nicoleta Pricopie (26 de ani) care a intrat în sensul giratoriu, dinspre Constanța spre Năvodari. Polițiștii spun că șoferița a scăpat mașina de sub control și a intrat în coliziune cu camionul unei firme de distribuție condus de Iulian Țapu (26 de ani), care circula pe sens opus, pe banda numărul 2. Impactul a fost lateral. Șoferița a fost rănită și a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Cazul este cercetat de polițiștii constănțeni.

citeste totul despre: