De 1 Mai, litoralul petrece zile şi nopţi. Programul complet al evenimentelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vama Veche, staţiunea boemă a litoralului FOTO Sînziana Ionescu
Vama Veche, staţiunea boemă a litoralului FOTO Sînziana Ionescu

Pentru minivacanţa de 1 Mai, care se petrece în mod tradiţional la mare, autorităţile au pregătit un program de evenimente ce încep de cum răsare soarele şi se termină târziu, în noapte.

Chiar dacă vremea nu va fi bună de plajă sau de o baie în mare, nu vă veţi plictisi la malul mării. Petrecerea începe cu tradiţionala Paradă a Litoralului Românesc, ce se va desfăşura pe traseul Mamaia - Năvodari - Constanţa - Eforie - Constanţa - Mamaia. Parada, ce va lua startul la ora 10.30, va reuni autobuze etajate, Carul prietenilor Facebook, maşini de epocă, motociclete, maşini de la Raliul Deltei, fanfară.
Seara, petrecerea se mută pe scena din zona plajei Tomis, unde va avea loc un spectacol de muzică şi dansuri tradiţionale dobrogene, greceşti şi turceşti.

Mazăre, în noul videoclip

Seara, turiştii vor avea parte de un spectaculos show de lasere şi o lansare de sute de lampioane pe cerul staţiunii Mamaia, deasupra mării.
Tot de 1 Mai va fi lansată versiunea integrală a filmului oficial al statiunii Mamaia, care a fost promovat la Târgul de Turism al României. Şi în acest an, Radu Mazăre are o surpriză pentru turişti. Noaptea, în clubul Bellagio, el va lansa imnul staţiunii Mamaia, interpretat de Delia şi Speak. Primarul va juca rolul principal din videoclipul celor doi artişti, întruchipându-l pe Cezar. La petrecerea din club va fi prezent şi Cătălin Botezatu cu o prezentare de modă.

Muzică house

Iubitorii de muzică house sunt aşteptaţi în nordul staţiunii Mamaia la evenimentul „The Mission: 1st of May 1 – 4 mai 2014“. Biletul costă 100 de lei, iar unul VIP 250 de lei. Din program fac parte: Luciano, Mirko Loko, ErnestooFerreyra, Cesar Merveişşe, Molly, Gianni Callipari, Hash. Sunt primiţi doar cei peste 18 ani
Pe 3 mai, pe plaja Modern din Constanţa va avea loc primul concurs european de ciclism pe nisip, „Doltcini XCO Muncitoresc“7”.

Plimbări cu Telegondola sau supraetajatele

În perioada minivacanţei, turiştii se pot plimba şi cu supraetajatele, pe traseul „Mamaia Estival“. Biletele, care costă 5 lei, se pot procura în autobuz.  
În perioada 1-4 mai 2014, Telegondola va funcţiona zilnic între orele 10.00 – 20.00. Tariful pentru o călătorie este de 15 lei.

Concerte şi distracţie pe întreg litoralul

În Năvodari, Eforie şi Costinesti vor avea loc evenimente similare, într-un concept comun, menit să promoveze staţiunile de pe litoral, numit „Redescoperă Litoralul Românesc“: spectacole pentru copii, întreceri pe lajă, show de lasere.  
La Costineşti, pe 2 mai vor fi spectacole trupe de folk si rock şi artişti solo din toată ţara: Cluj, Craiova, Timişoara, Piteşti, Braşov şi Bucureşti.
La Neptun, în perioada 1 –5 mai va avea loc Festivalul Internaţional Crazy Salsa Fest. Toţi iubitorii de dansuri latino americane sunt aşteptaţi la complexul turistic 2 D. Sâmbătă, cei mai buni dansatori de salsa se vor întrece într-o competiţie a ritmurilor latine.

La Vama Veche nimeni nu doarme

Petrecerile au început deja în Vama Veche, cu festivalul „Înregistrat în România“, care se desfăşoară între 30 aprilie – 3 mai, la Goblin. Iată concertele de top din staţiunea sudică a distracţiei: Subcarpaţi (Goblin - 1 Mai - 15 lei), Alternosfera (Goblin - 3 Mai - 15 lei), Şuie Paparude (Goblin - 2 Mai - 15 lei), ROA (Sandalandala - 3 Mai - 20 lei), Lirika (Open Stage - 1 Mai - intrarea liberă), CTC (Goblin - 1 Mai - 15 lei), Ţapinarii (La Canapele - 1 Mai - intrarea liberă), Fără Zahăr (La Canapele - 2 Mai - intrarea liberă), Timpuri Noi (La Canapele - 3 Mai – intrarea liberă), FolkFrate (Iron City - 1 Mai - intrarea liberă), Za Band (Pura Vida - 2 şi 3 Mai - intrarea liberă), Poze cu Sunet (Open Stage - 1 Mai - intrarea liberă).

Vă mai recomandăm:

Cătălin Botezatu, Radu Mazăre, Delia, Speak şi Anja J dau startul petrecerii la Bellagio în Mamaia. Faydee are recital

VIDEO Mazăre va juca în noul videoclip al staţiunii Mamaia. Edilul va fi "Cezar" în melodia Deliei

FOTO Aşa se distrează Radu Mazăre la 45 ani. De la ziua sa de naştere, Primarul-Soare pleacă direct la Carnavalul Mamaiei

FOTO Radu Mazăre, inspector de manechine. Primarul Constanţei a verificat personal carele alegorice care vor defila la Carnavalul Mamaia 2013

Avanpremiera Carnavalului Mamaia 2013. Începe defilarea carelor alegorice, cu Radu Mazăre în frunte

FOTO Mazăre, Primarul-Soare, a condus parada carelor alegorice la Carnavalul Mamaia 2013

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite