Constanța: Salonul de bunătăţi s-a deschis la Mamaia

 La intrarea în Satul de Vacanţă, în faţa Bowlingului, mirosul de cârnaţi proaspeţi şi brânză te atrage ca un magnet.

Ştiri pe aceeaşi temă

În dreapta, mirosul de gogoşi calde se întrepătrunde cu cel de brânză de casă şi pastramă din stânga. Nu lipsesc călacii secuieşti, mierea cu mentă, brânza de Sibiu, cea de burduf pusă în coajă de brad şi obiectele de artizanat.

Brânză de burduf în coajă de brad

Rodica Anganu a adus cârnaţi, brânză şi carne de la Braşov. „Pot oferi vizitatorilor slănină de casă, cârnaţi de porc cu viţel făcuţi în casă, pastramă de berbecuţ şi viţel sau brânză de burduf în coajă de brad“, spune Rodica Anganu. Se laudă că toate produsele expuse sunt făcute în casă, fiind preparate specifice zonei Bran. Preţurile sunt rezonabile, spune ea.

La un alt stand, Timea Birtalan din Harghita are expuse produse de artizanat. „Avem produse specifice zonei, oale de sarmale, coşuri şi jucării din lemn cu modele din zona noastră“, spun soţii Birtalan.

Expoziţia cu delicatese este deschisă până mâine.


citeste totul despre: