Constanţa: Nicio veste despre scafandrii dispăruţi. Operaţiunile de salvare sunt în stand-by

Trei nave ale Poliţiei de Frontieră sunt pregătite să întervină pentru a-i căuta pe cei doi scafandri dispăruţi ieri în Marea Neagră.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 11.00 Cristian Zarafu (38 de ani) şi Cătălin Valeriu Ispas (26 de ani) nu au fost găsiţi nici morţi nici vii, iar ancheta privind dispariţia lor este încă în stadiu incipient.
Cazul celor doi tineri care au dispărut joi seara în apele Mării Negre în dreptul navei Medy rămâne încă o enigmă. Operaţiunile de căutare pe care autorităţile intenţionau să le facă ieri au fost oprite din cauza vremii.

Într-un efort disperat, reprezentanţii Air Regional Services au ridicat, pentru o scurtă perioadă, un elicopter de la sol, care să survoleze zona, în speranţa că cei doi au reuşit să iasă la suprafaţă şi plutesc în derivă. Totul a fost în zadar. Nici azi-dimineaţă salvatorii n-au pornit în căutarea scafandrilor

„Aşteptăm o solicitare din partea centrului de coordonare pentru acţiunile de căutare şi salvare“, a declarat comisarul – şef Adrian Burcea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Constanţa.

Doi scafandri au fost daţi dispăruţi în mare

Cele trei nave ale instituţiei sunt pregătite de intervenţie, în cazul în care vremea le va permite,  spun autorităţile.

Din cauza vremii nefavorabile, autorităţile nu pot face absolut nimic pentru a-i descoperi pe cei doi scafandri  dispăruţi. Ei efectuau o misiune lângă epava navei Medy scufundată în urmă cu câteva zile. Au intrat în apă în jurul orei 17.00 şi nu au mai ieşit nici până la această oră.

Vom reveni cu detalii!


citeste totul despre: