Constanţa: Meniul pe litoral: mâncare lângă chiloţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai multe unităţi de alimentaţie publică de pe litoral sunt descoperite cu nereguli, mâncarea oferită turiştilor fiind găsită în condiţii total necorespunzătoare. Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa (CRPC) au închis astăzi terasa „Car-Alin“ din Eforie Sud pentru că vindea clienţilor mâncare stricată şi de lângă mai multe perechi de  chiloţi.  

Terasa „Car-Alin“ din staţiunea Eforie Sud periclitează în mod conştient sănătatea turiştilor şi nu numai. Mâncarea care figura în meniul restaurantului era ţinută afară, la o temperatură de peste 30 de grade.

Meniul zilei: muşte de toate dimensiunile

„Car-Alin“ oferă clienţilor săi în meniurile afişate în faţa localului numeroase feluri de mâncare: omletă, hamsie prăjită, macrou la „gretar“, ciorbe, papanaşi cu brânză, ostropel de pui, ficăţei de pasăre, pulpă porc etc. Toate bune până când intri pe terasă şi te izbeşte imediat o duhoare emanată de la mâncarea stricată şi plină de muşte. Varza, ciorbele, peştele toate erau „asezonate“ cu muşte şi musculiţe.

Administratorul terasei, Gheorghe Tudorache a declarat că oalele care erau aşezate lângă perechile de chiloţi purtaţi şi puşi la uscat nu erau pentru turişti, ci doar pentru personal. În aceleaşi condiţii insalubre erau ţinute şi cornurile cu ciocolată,  păstrate în „siguranţă“ în arşiţa soarelui.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite