Constanţa: Costineşti, staţiunea tineretului ponderat VEZI AICI IMAGINI DE LA MARE!

Constanţa: Costineşti, staţiunea tineretului ponderat VEZI AICI IMAGINI DE LA MARE!

Salutări de pe nisipul Costineştiului!

Fosta glorie a litoralului în materie de distracţie, Costineştiul este în aceste zile preferat de tinerii care nu suportă „haosul din Vama Veche“ şi „fiţele din Mamaia“.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Venim aici pentru că nu ne place Vama Veche, nu e de noi. E haos, nebunie, mizerie, iar la Mamaia e prea scump, prea multe fiţe. Singura opţiune este Costineştiul, unde poţi să te distrezi fără excese“, spune un grup de tineri din Ploieşti, în timp ce unul de-al lor, mai temerar, se aruncă în mare pentru prima baie pe anul acesta.
Prima baie în mare pentru Andrei Boboc (20 de ani), turist din Ploieşti
„De când îmi doream să fac asta! Apa este foarte rece, se simte mai ales la picioare. Dar sper să nu răcesc, ci să mă călesc“, râde Andrei Boboc (20 de ani), al cărui exemplu este urmat pe dată şi de alţi curajoşi.

Plaja Costineştiului, teren de joacă pentru copii mari

Costineştiul este animat de un tineret mai ponderat, care se plimbă pe alei şi stă pe plajă. Mulţi sunt culcaţi pe nisip, unde moţăie fără să-i deranjeze agitaţia din jur.
În spiritul epavei din Costineşti

Alţii joacă volei sau miuţe, iar alţii se plimbă cu hidrobicicletele.
Pedală prin apa mării

Locul este plin de găşti de motociclişti, care se desfăşoară pe drumul de la şoseaua Constanţa – Mangalia spre staţiune şi pe străzile largi ale acesteia. Terasele şi tarabele sunt deschise şi nu duc lipsă de clienţi. Se vând la preţuri de sezon accesorii handmade (de la 5 lei la 30 de lei), porumb fiert (5 lei), colaci secuieşti (10 lei).

La distracţie pe plajă, Costineştiul nu se dezminte!

Polul aglomeraţiei este în partea de nord a staţiunii, unde parcase pe plajă caravana Kiss Fm. Tinerii se adunaseră aici pe un ring de dans ad-hoc, unde răsunau din boxe hiturile momentului, iar DJ-ul întreţinea atmosfera. Conform tradiţiei şi renumelui, Costineştiul trebuie să fie la înălţime mai ales în data de 2 Mai, când este serbată Ziua Tineretului, aşa că în staţiunea tineretului distracţia continuă!

citeste totul despre: