Cine este femeia care a stârnit scandalul MISA şi a provocat condamnarea lui Gregorian Bivolaru. „Era sultana favorită a lui Guru, a mâncat doar seminţe“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Dumitru, tânăra de la care a izbucnit scandalul MISA Captură MISA TV
Mădălina Dumitru, tânăra de la care a izbucnit scandalul MISA Captură MISA TV

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, condamnat definitiv la şase ani de închisoare pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu minore, a fost acuzat şi de faptul că a practicat în mod regulat acte cu caracter obscen faţă de o minoră.

În 2004, Mădălina Dumitru era minoră. În urma unor descinderi efectuate de jandarmi în Bucureşti, copila a fost smulsă din mediul în care trăia de mai bine de câţiva ani. Fiind constănţeancă, autorităţile au sesizat Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa pentru a-i acorda ajutor de specialitate şi a o reintegra în familie.
 

Cei care s-au ocupat de dosarul Mădălinei de la acea vreme sunt încă speriaţi. Asupra lor s-au făcut presiuni din partea membrilor MISA, iar cu Mădălina nu s-a putut vorbi.

„Era ca un copil cu creierul spălat, cam naivă“, spun cei care au cunoscut-o. Imediat s-a întrunit comisia de specialitate şi minora a fost plasată în regim de urgenţă la sora ei, care locuia în Constanţa.
 

Mânca doar seminţe

„Nu vorbea decât cu psihologul, mie îmi spunea că nu am aură. Nu se putea lucra cu ea deloc. Era o fată frumuşică, îmbrăcată cu haine bune, peste medie, dar care voia un singur lucru: să fie lăsată în pace“, îşi amintesc angajaţii de la Protecţia Copilului.

Cât timp a stat sub supravegherea lor Mădăina mânca doar seminţe, obişnuia să stea în baie mai multe ore, şi uneori devenea agresivă. Ajunsă într-o încăpere a instituţiei, fata a luat o ceaşcă de cafea de pe masă şi a aruncat-o spre un angajat. „Spunea doar că vrea să fie lăsată în pace. Eu cred că era era sultana favorită a lui Gregorian Bivolaru şi în el a găsit ceea ce nu găsise în altă parte. Ea avea altă viziunea asupra a ceea ce i se întâmpla, pentru ea asta era normalitatea. De aceea noi am încercat să îi producem un declic şi să o apropiem de familie“, spun angajaţii de la Protecţia Copilului Constanţa.

Dar nu au avut succes în acţiunea lor. Mădălina Dumitru a reuşit să fugă de la sora ei, unde fusese plasată. Cum între timp a devenit majoră, nu mai intra sub incidenţa legii de protecţie a minorului.

Gregorian Bivolaru foto Mediafax

Cel care trebuia s-o ia de nevastă a murit

La Constanţa, după ea a stat permament un alt membru MISA, Remus Lomoş, care spunea că voia s-o ia de nevastă. Din păcate, el a murit recent, anul trecut, într-un accident rutier, aşa cum am aflat de pe site-ul MISA.
 

După ce Mădălian Dumitru a fugit din Constanţa, ea a trimis Direcţiei pentru Protecţia Copilului o scrisoare. „Eu sunt cea pe care voi aţi ţinut-o cu forţa în Constanţa...“, îşi începea ea epistola. Mădălina a explicat şi motivul plecării: nu mai suporta să locuiască la sora ei şi se săturase să fie plasată ce colo-colo şi să slujească intersele altora. Ea îi mai acuza pe cei de la Protecţia Copilului că nu s-au gândit deloc la fericirea ei.

Mădălina Dumitru l-a cunoscut pe Guru Bivolaru cu câţiva înainte de a izbucni scandalul, la Tabăra Internaţională de Yoga pe care membrii MISA o organizau în fiecare vară la Costineşti.
 

Interviu la MISA TV

De atunci, nimeni nu a mai ştiu nimic de Mădălina Dumitru. Tânăra din Constanţa a apărut în 2013 într-un interviu dat postului MISA TV, alături de purtătorul de cuvânt al grupării lui Gregorian Bivolaru. După ce a acuzat toată presa „aservită politic“, care nu a vrut să se afle adevărul, ea a povestit cum a fost ridicată din casa din Bucureşti, după ce a fost bruscată şi i s-a pus un bocanc pe cap. Ea spune că a fost dusă într-un birou şi nu i s-a permis să vorbească cu avocatul. „Mi-au pus o geacă pe cap, m-au băgat într-un lift şi mi-au zis «acum eşti a noastră», că trebuie să îi ajut pe ei şi că nu este necesar să o sun pe mama sau pe iubitul meu“, povesteşte Mădălina.

„Au zis că îmi taie degetele cu patentul“

„Mi-a zis unul dintre ei care s-a recomandat că este procuror, care a venit cu o ciornă, să-i ajut şi să dau declaţie împotriva domnului Gregorian Bivolaru ca să-l incrimineze şi să facă puşcărie. Eu am zis că nu am ce să spun că nu îl cunosc prea bine pe Gregorian Bivolaru“. După ce Mădălina s-a opus, spune că au început să o tragă de păr şi apoi au chemat un psiholog.

„A fost blândă, chiar afectuoasă. Eu am crezut că mă ajută şi i-am zis că nu vreau să fac rău nimănui. Credeau că eu aş fi avut vreo relaţie cu Gregorian Bivolaru, ceea ce în realitate nu este adevărat. Atunci psihologul mi-a zis «Hai să ne relaxăm, hai să dsenăm nişte copaci». Eu eram uimită de procedura ei şi I-am zis că nu vreau să desenez nimic“. 

gregorian bivolaru foto baricada.ro

Apoi, a simţit că intenţia ei nu este curată şi psihologul, reclamă Mădălina, a început să îi vorbească urât. „Mi-a dat peste faţă, peste cap. Eu eram nemâncată, nu băusem nici apă şi mi-au zis atunci că dacă nu voi scrie îmi vor tăia degetele cu un patent şi mi-au zis «Dă mâna încoace» şi am cedat psihic“, concluzioneaă membra MISA. În interviu, tânăra mai acuză instituţiile statului, care nu au lăsat-o să-şi continue studiile. 
 

Bivolaru, prins în Franţa

Gregorian Bivolaru (63 de ani) a fost arestat, recent, în Franţa, la trei ani de la momentul în care Tribunalul Sibiu a emis un mandat de urmărire internaţională pe numele său. Gregorian Bivolaru fusese condamnat, pe 14 iunie 2013, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), la şase ani de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, decizia fiind definitivă.

Fondatorul MISA a fost prins la Salonul de carte veche Champerret, din nordul Parisului, au declarat surse din poliţia franceză, care au precizat că acesta nu a opus rezistenţă. Vineri, când a fost prins la Paris, Bivolaru avea asupra lui acte false bulgăreşti. Gabriel Bivolaru a fost încarcerat la penitenciarul din Fresnes. El este apărat în Franţa de avocaţi din România.

Gregorian Bivolaru a plecat din România după ce a fost trimis în judecată, în august 2004, fiind arestat în aprilie 2005, în Suedia. În noiembrie 2005, autorităţilor române li s-a respins cererea de extrădare a acestuia. Ulterior, în decembrie 2005, fondatorul MISA a primit azil politic din partea autorităţilor suedeze şi şi-a luat numele de Magnus Aurolsson.

spirala misa foto misa-yoga.blogspot

Imagini controversate din filmoteca pornografică MISA. Băi cu urină şi sex în grup


Vă mai recomandăm: 

Cum se lăudau securiştii lui Ceauşescu când vânau „sectanţi“. Ce păţeau românii care făceau yoga sau cei care aderau la „Martorii lui Iehova“

VIDEO Yoghinii fac marea spirală MISA pe câmpul de la Costineşti. Punctul culminant este atins la miezul nopţii de joi spre vineri

Constanţa: Spirala yoghinilor, departe de ochii turiştilor

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite